Σκορδά - Λιάγκας: Σχολιάζουν Κοκκίνου - Μπόγρη!

Το πρώτο δημόσιο φιλί της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη είναι γεγονός! Το "Πρωινό mou" δεν θα μπορούσε να αφήσει...

Το πρώτο δημόσιο φιλί της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη είναι γεγονός! Το "Πρωινό mou" δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό “Hello” με την τραγουδίστρια και τον μπασκετμπολίστα να ανταλλάσσουν για πρώτη φορά  “καυτά” φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα! 

Τόσο η Φαίη, όσο και ο Γιώργος λοιπόν, σχολίασαν τις φωτογραφίες της 'Ελλης, η οποία βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. «Γιατί πάει στο γήπεδο, αφού ο Μπόγρης ούτε καν στον πάγκο δεν είναι; Καταρχήν, λόγω ονόματος, είναι προκλητικό να πηγαίνει να βλέπει τον Παναθηναϊκό, αφού τη λένε Κοκκίνου!», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής με τη Φαίη να του απαντά: «Έτσι είναι ο έρωτας Γιώργο μου, του συμπαρίσταται!». 

Όσο για την απάντηση του Γιώργου Λιάγκα; Αφοπλιστικότατη! «Όπως κι εμείς κάνουμε εκπομπή μαζί στο πρωινό, αυτός είναι έρωτας!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr