Τέλος το πρωινό για τον Λιάγκα;

Τέλος το πρωινό για τον Λιάγκα;

Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό τους με το Mega, ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή...

Προφυλακιστέος ο Κουνταρδάς
Τέλος το πρωινό για τον Λιάγκα;
Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό τους με το Mega, ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον “Real Fm” για τα πρωινά και για το πώς θα διαμορφωθεί του χρόνου η πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη των καναλιών, έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να μένει εκτός «Πρωινού mou» και τη Φαίη να συνεχίζει κανονικά!

Συζητώντας, λοιπόν, με την Ελεάννα Τριφύδου, συμπαρουσιάστριά του στο ραδιόφωνο, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια δήλωσε που ομολογουμένως προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει κλείσει ούτε το πρωινό του ΑΝΤ1, ούτε του Mega. Μόνο του Alpha έχει κλείσει», είπε ο παρουσιαστής για να συνεχίσει: «Πιέζεται ακόμα ο Χρήστος Φερεντίνος για το πρωινό του ΑΝΤ1 και νομίζω ότι, τώρα πια, θέλει κι εκείνος να το κάνει. Μπορεί να του πρότειναν και περισσότερα λεφτά από αυτά που περίμενε. Δεν ξέρω όμως αν του πάει η καθημερινή τριβή του Χρήστου. Κι εγώ -πίστεψέ με- έχω κουραστεί. Στη σκέψη μου, το πρώτο πράγμα είναι ότι δεν θα ήθελα να κάνω το πρωινό του χρόνου. Είναι μεγάλη πίεση και γρήγορη φθορά...»
Κλείσιμο

Μήπως στέλνει κάποιο μήνυμα στους Megaλικούς ο Γιώργος;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης