Ολες οι εμφανίσεις-έκπληξη

Ολες οι εμφανίσεις-έκπληξη

Ο Σάκης κατέβηκε με σκοινί, ο Νίνο μπήκε σε... μπάλα και τα κορίτσια ήταν πιο καυτά από ποτέ...

Ολες οι εμφανίσεις-έκπληξη
Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος επωνύμων διοργανώθηκαν και φέτος τα βραβεία «Mad». Το κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do γέμισε με αστέρες της μουσικής σκηνής που εκατοντάδες θαυμαστές τους είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν on stage.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος πήρε το βραβείο για το καλύτερο pop videο και του καλλιτέχνη της χρονιάς. Ο Σάκης έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς προσγειώθηκε στη σκηνή των βραβείων με ένα σκοινί, ενώ και η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με το σέξι ντύσιμό της. Μοναδική ήταν η εμφάνιση του Νίνο, ο οποίος μπήκε σε μία μεγάλη μπάλα και αφέθηκε στην κυριολεξία στα χέρια του κοινού!

Κλείσιμο
Ο Αντώνης Ρέμος αλλά και ο Πάνος Κιάμος αποθεώθηκαν on stage, ενώ τα κορίτσια που έλαμψαν ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η Σάγια, η Τάμτα με το... μαγιό της, η Ελένη Φουρέιρα αλλά και η Νάντια Μπουλέ που ντυμένη Catwoman τραγούδησε ένα ντουέτο με τον Δήμο Αναστασιάδη.

Οσο για τα βραβεία; Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας παρέλαβαν από την Κατερίνα Καραβάτου και την Δέσποινα Καμπούρη το βραβείο καλύτερου ντουέτου συνεργασίας για το "Φίλα με ακόμα".

Βίντεο κλιπ της χρονιάς βγήκε το Παράφορα του Σάκη Ρουβά, καλύτερος άντρας τραγουδιστής ο Αντώνης Ρέμος, καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια η Ελενα Παπαρίζου

Το βραβείο του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς πήραν οι Οnirama, ενώ το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου απονεμήθηκε στην Ελένη Φουρέιρα,  η οποία βραβεύτηκε επίσης και για το καλύτερο sexy video.

Ο Αντώνης Ρέμος παρέλαβε από τα χέρι του Ηλία Ψινάκη το βραβείο για καλύτερο στίχο/ατάκα με το "Κομμένα πια τα δανεικά"!

Οι Stavento και η Ήβη Αδάμου πήραν το καλύτερο βραβείο Ηip Hop videο, ενώ το Βραβείο 3o mad radio 106.2 track of the year, πήρε ο Νίκος Γκάνος.

Το βραβείο για το καλύτερο Dance Video πήραν οι Calydee & Dimension-X για το Call me!
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης