Ελεονώρα Μελέτη: Δεν μου λείπει καθόλου ο μεγάλος έρωτας!

Η Ελεονώρα Μελέτη χώρισε πρόσφατα και νιώθοντας πλήρως ικανοποιημένη από τη ζωή της, δηλώνει πως στη δεδομένη...

Η Ελεονώρα Μελέτη χώρισε πρόσφατα και νιώθοντας πλήρως ικανοποιημένη από τη ζωή της, δηλώνει πως στη δεδομένη φάση μπορεί να ζήσει και χωρίς τον έρωτα! “Δεν μου λείπει καθόλου ο μεγάλος έρωτας. Έχω ερωτευτεί και έχω αγαπήσει πάρα πολύ στη ζωή μου και μάλιστα πρόσφατα. Είμαι μια χαρά. Μπορώ και χωρίς τον έρωτα σε αυτή τη φάση της ζωής μου!”, είπε η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο “ΕΓΩ Weekly!”.
 
Απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με τον παρτενέρ της από το “Dancing with the stars”, Ηλία Λαδά, η Ελεονώρα ξεκαθαρίζει: “Έχω πολλούς φίλους άντρες και περνάω πολύ καλά μαζί τους. Είναι αλήθεια ότι με τον Ηλία “δέσαμε” πολύ και κάνουμε καλή παρέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραιτήτως να είμαστε ζευγάρι ή να έχουμε κάποια άλλη σχέση”.
 
Όσο για τα επαγγελματικά της; Η “Πρωινή Μελέτη” συνεχίζει κανονικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. “Την εκπομπή την αγαπώ πολύ. Είναι “παιδί” μας και καταλαβαίνεις ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να αφήσω”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr