Τα πάντα για τους νησιώτικους γάμους θέλησε να μάθει η Μενεγάκη

Τα πάντα για τους νησιώτικους γάμους θέλησε να μάθει η Μενεγάκη

«Θα ήθελα μια φορά να βρεθώ σε ένα νησιώτικο γάμο. Δεν μου έχει προκύψει ποτέ. Σε τόσα νησιά έχω πάει, ποτέ δεν έτυχε να γίνεται ένας γάμος....

Δυστύχημα σε υδροηλεκτρικό σταθμό
Τα πάντα για τους νησιώτικους γάμους θέλησε να μάθει η Μενεγάκη
«Θα ήθελα μια φορά να βρεθώ σε ένα νησιώτικο γάμο. Δεν μου έχει προκύψει ποτέ. Σε τόσα νησιά έχω πάει, ποτέ δεν έτυχε να γίνεται ένας γάμος», είπε όλο παράπονο στη σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη.

Κλείσιμο
Βλέποντας τα νησιώτικα συγκροτήματα να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς, η Ελένη εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί κι αυτή σε νησιώτικο γάμο, κι αμέσως άρχισε τις απορίες: «Πόσο έχει κρατήσει το μεγαλύτερο γλέντι; Πείτε μου!», Κι όταν της είπαν ότι όταν αρχίζει ο χορός κανείς δεν ξέρει πότε θα σταματήσει, ρώτησε ξανά: «και το ζευγάρι πότε πάει στο σπίτι του; Δεν κοιμάται; Πάει! Ξερό το ζευγάρι».

Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή της Τρίτης, μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένη από τη Νάξο, όπου βρισκόταν την προηγούμενη εβδομάδα ο “Καφές με την Ελένη” . Η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν αυτή που δεν είχε μεταδοθεί την προηγούμενη Δευτέρα, εξαιτίας της απεργίας των τεχνικών των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης