Έτοιμη για το μεγάλο φινάλε του "Καφέ με την Ελένη" η Μενεγάκη

Πρώτοι για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξαν αυλαία η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και τώρα η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται κι εκείνη για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής της...

Πρώτοι για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξαν αυλαία η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και τώρα η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται κι εκείνη για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής της, που θα γίνει αύριο. 

Πρώτη Ιουλίου λοιπόν αύριο, και μετά από μια αρκετά έως πολύ δύσκολη σεζόν για την ωραία Ελένη της TV, η παρουσιάστρια θα πει την τελευταία «καλημέρα»  του καλοκαιριού. Από εδώ και πέρα το λόγο έχουν οι καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά και οι δικοί της άνθρωποι. 

Πού θα πάει, όμως, φέτος διακοπές η Ελένη; Σύμφωνα με το περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» το μόνο σίγουρο είναι ότι η ξανθιά παρουσιάστρια ποτέ δεν επιλέγει ένα μέρος για τις διακοπές της. Πάντως, πριν απ'όλα προτεραιότητα έχουν διάφορα πρακτικά θέματα. Δηλαδή, τα τρία παιδιά της, που θα πρέπει να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr