Πώς μας αποχαιρέτησε ο "Καφές με την Ελένη";

Πρώτα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και σήμερα πρώτη του μήνα η Ελένη Μενεγάκη έριξε κι αυτή αυλαία για τη φετινή σεζόν...

Ήρθε και η δική της ώρα! Πρώτα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και σήμερα πρώτη του μήνα η Ελένη Μενεγάκη έριξε κι αυτή αυλαία για τη φετινή σεζόν, φροντίζοντας να ανανεώσει το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό και πάλι για τη νέα σεζόν. Χωρίς πολλά πολλά και χωρίς ιδιαίτερη συγκίνηση, η παρουσιάστρια έριξε την καλοκαιρινή της αυλαία... κάπως έτσι.

"...Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής και της σεζόν και η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε πολύ καταλάβει. Και να σας πω και κάτι ; Νιώθω περίεργα, δεν νιώθω ότι σήμερα σας αποχαιρετώ... Δεν νιώθω αυτή την συγκίνηση. Ίσως να τη νιώσουμε όλοι από Δευτέρα που θα είμαστε σπίτι μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες και όλο τον κόσμο που δούλεψε για να βγει αυτή η εκπομπή στον αέρα...Θέλω να ευχαριστήσω και το κανάλι μας, γιατί σε αυτό το κανάλι έχουμε περάσει έξι χρόνια τώρα, πολύ ωραίες στιγμές. Να ξέρετε πως αυτό το κανάλι είναι ένα κανάλι που αγαπά τον κόσμο του και τους τηλεθεατές του. Τελειώνουμε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για κάπου εκεί στα τέλη του Σεπτέμβρη…”, είπε η Ελένη για να κλείσει: “Φίλοι μας, καλό καλοκαίρι, να ξέρετε πως σας αγαπάμε, θα σας σκεφτόμαστε και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να μας σκέφτεστε κι εσείς. Όλα να μας πάνε καλά και θα τα ξανά πούμε..."



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr