Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της όταν έμαθε για το νέο ζευγάρι στο Survivor All Star

Η παρουσιάστρια κάλεσε on air τον Γιώργο Λιανό για να της αποκαλύψει ποιοι είναι οι δύο παίκτες που έχουν έρθει κοντά στο ριάλιτι επιβίωσης

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star, αλλά και το νέο ειδύλλιο μεταξύ δύο παικτών στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος Παρτσόλης ήταν εκείνος που μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα σχέση που προέκυψε μεταξύ δύο Survivors, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο, τα ονόματα των παικτών.

Τότε, η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Μήπως είναι ο Βασάλος και η Σταυρούλα στο πλάνο που ξεκινάει και μιλάνε για τον Μπάρτζη; Ο Λιανός δεν είπε ότι μάλλον υπάρχει ένα ζευγάρι;».


Ο δημοσιογράφος με τη σειρά του, της απάντησε: «Το είπε κομψά, γιατί ήταν και Μεγάλη Εβδομάδα. Από το δικό μου το ρεπορτάζ δεν προκύπτει ότι υπάρχει και συναίσθημα, τουλάχιστον από την πλευρά του άνδρα. Έχει υπάρξει επαφή ανάμεσά τους, εμπλέκεται όμως και τρίτο πρόσωπο, μια γυναίκα που πολιορκεί τον άνδρα του ζευγαριού».

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την περιέργειά της, η Φαίη Σκορδά κάλεσε τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος και της αποκάλυψε στο τηλέφωνο ποιοι είναι οι παίκτες που έχουν έρθει κοντά.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr