Κατερίνα Καινούργιου: Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω

Κατερίνα Καινούργιου: Έχω υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω

«Τέρμα τα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούρια» συμβούλευσε τους τηλεθεατές της

katerina-kainourgiou__6_
Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στις τοξικές σχέσεις, ενώ αποκάλυψε πως έχει βρεθεί κι η ίδια σε πολλές τέτοιες.

Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα του Super Κατερίνα για τη χθεσινή ημέρα και δήλωσε πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για όσους θέλουν να κλείσουν κάποιους κύκλους.

«Θέλω να πω κάτι αστρολογικό, πέρα από την πλάκα. Θέλω να πω ότι χθες ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα. Κλείνουν κύκλοι οριστικά και δεν ανοίγουν ξανά. Παλιοί κύκλοι. Είναι μια πολύ ωραία αφορμή αυτή για εσάς να κάνετε καινούρια πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs2agr2jtihl)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συμβούλευσε τους τηλεθεατές να κάνουν νέα πράγματα και να ξεκινήσουν νέες καταστάσεις αντί να μείνουν κολλημένοι στα παλιά.

«Να ανοίγετε νέους κύκλους γενικότερα. Τέρμα τα παλιά τα τοξικά, να τα κλείνετε και να πάτε για καινούρια. Μην εμπιστεύεστε τα παλιά τα τοξικά. Το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει σε τοξικές σχέσεις και πάντα προσπαθούσα να τις σώσω. Καταργείς λοιπόν, τον κύκλο και πας σε άλλα, γιατί έρχεται κάτι καλύτερο», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε σε όλες τις γυναίκες και δήλωσε πως δεν είναι οι μόνες. «Επειδή μας παρακολουθεί και πολύς κόσμος, θέλω να πω ότι δεν είμαι η μόνη περίπτωση γυναίκας. Είναι πάρα πολλές γυναίκες στη δική μου ηλικία που είναι μόνες τους και έχουν κάνει λάθος επιλογές, έχουν βρεθεί σε τοξικές σχέσεις και τους πήρε καιρό να καταλάβουν», ανέφερε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης