Ναταλία Αργυράκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Περιμένω με αγωνία να δω πώς θα εξελιχθεί το ρεπορτάζ»

«Τον ξέρω πάνω από 10 χρόνια, έχουμε φάει μαζί» συμπλήρωσε η ρεπόρτερ - Δείτε το βίντεο

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μίλησε η Ναταλία Αργυράκη σε δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν την Παρασκευή 21 Απριλίου. 

Η δημοσιογράφος μίλησε στο «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην επαγγελματική γνωριμία που έχει με τον ευρωβουλευτή και πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Αργυράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Είναι πολλά τα χρόνια που τον γνωρίζω. Δηλαδή πάνω από δέκα χρόνια. Έχουμε κάνει πολλές συνεντεύξεις, έχω προσκληθεί από εκείνον στις Βρυξέλλες σε δημοσιογραφικό ταξίδι, έχουμε φάει μαζί, έχουμε μιλήσει και τα λοιπά. Θα ήταν ψέμα να μην πω ότι ισχύει αυτό».

Δείτε το βίντεο

«Γι’ αυτό όμως ακριβώς και είμαι σε πολύ δύσκολη θέση για να κάνω κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Με την έννοια ότι περιμένω πολύ και γω με αγωνία να δω πως θα εξελιχθεί το ρεπορτάζ» πρόσθεσε και τέλος, είπε: «Όπως είναι γνωστό, άλλωστε, πάντα και στην εκπομπή αλλά και εγώ προσωπικά είμαι με τα θύματα. Αν αποδειχθεί το οτιδήποτε, πάντα θα στηρίζω τα θύματα γιατί δεν επιτρέπεται να υπάρχουν καθόλου κακοποιητικές συμπεριφορές. Είτε είναι φίλοι μας είτε είναι οτιδήποτε. Οι γνώμες μας για τους ανθρώπους μπορούν να αλλάξουν, η στάση μας μπορεί να αλλάξει απέναντι τους. Δεν έχω σκεφτεί να μιλήσω μαζί του. Νομίζω όμως ότι αυτή τη στιγμή και ο ίδιος δεν έχει καμία επαφή με κανέναν και δεν επιδιώκει να απαντήσει σε κανέναν απ’ όσο γνωρίζω».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από €24.000 η αξία του ρολογιού που έκλεψε ο Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Στα 10.482.487 ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας - Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την απογραφή


«Θα κινηθώ νομικά» λέει η Παπαθωμά με νέα ανάρτηση για την υπόθεση Γεωργούλη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr