Survivor All Star - Κωνσταντίνος Βασάλος για Νίκο Μπάρτζη: Είναι εμμονικός

«Εσύ που είσαι υπερπαίκτης εδώ πέρα, να με βάλεις σε έναν δρόμο να φτάσω κάποτε εκεί που έχεις φτάσει εσύ» είπε για τον Νίκο Μπάρτζη

Eρωτηματικά έχει φέρει σε κάποιους παίκτες η στήριξη που δείχνουν οι συμπαίκτες τους στον Κωνσταντίνο Βασάλο στο Survivor All Star.

Μάλιστα, είναι πολλοί εκείνοι που ισχυρίζονται ότι κανείς δεν ψηφίζει τον παίκτη των Κόκκινων, επειδή φοβούνται το κοινό του. Ωστόσο, μια ατάκα του Νίκου Μπάρτζη στο χθεσινό συμβούλιο, εκνεύρισε τον Βασάλο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης ανέφερε πως στη θέση του Γιώργου Κόρομι, δίπλα στην Εύη Σαλταφερίδου θα έπρεπε να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Survivor All Star και δήλωσε αρχικά: «Ο κύριος εμμονικός, ο Νίκος Μπάρτζης κάθε φορά που χάνεται η ασυλία, φωνάζει "ο Κωνσταντίνος να βγει προτεινόμενος, γιατί δεν τον βγάλατε; Δεν είναι καλός παίκτης, δεν έχει αντίληψη στον στόχο"».


«Εντάξει παιχταρά μου, θέλω να μου κάνεις μαθήματα, όταν βγούμε έξω, να έρθω εδώ του χρόνου ή του παραχρόνου έτοιμος, προετοιμασμένος, με τη δική σου καθοδήγηση, που είσαι υπερπαίκτης εδώ πέρα, να με βάλεις σε έναν δρόμο να φτάσω κάποτε εκεί που έχεις φτάσει εσύ. Νίκο Μπάρτζη, συγγνώμη για την αγωνιστική μου εικόνα, θα γίνω ένας καλός παίκτης σαν κι εσένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας από τους Κολομβιανούς που «άδειασαν» θυρίδες τράπεζας

Βόλος: «Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά», αλλά «το έχει μετανιώσει» λέει για τον πατέρα της η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ

Ozempic: Σε πόλεμο γιατροί - φαρμακοποιοί για το ποιος χορηγεί το φάρμακο ως lifestyle
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr