Survivor All Star: Το Twitter στηρίζει τον Μπάρτζη στην «κόντρα» με τον Βασάλο - «Τον δίκασες»

Survivor All Star: Το Twitter στηρίζει τον Μπάρτζη στην «κόντρα» με τον Βασάλο - «Τον δίκασες»

Ο Μπάρτζης κατηγορεί τον Βασάλο ότι δεν είναι καλός αγωνιστικά, αλλά κάνει «δημόσιες σχέσεις» για να μην ψηφιστεί - Τα σχόλια στο Twitter

survivor-all-star__46_
Η κόντρα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor All Star συνεχίζεται.

Ο Μπάρτζης υποστηρίζει πως ο Βασάλος δεν ψηφίζεται από τους συμπαίκτες του, λόγω του μεγάλου κοινού που τον στηρίζει, με τον δεύτερο να τον χαρακτηρίζει «εμμονικό», καθώς όπως λέει, ασχολείται συνέχεια μαζί του. «Τον Βασάλο δεν τον ψηφίζουν είναι καλός στις δημόσιες σχέσεις», ανέφερε ο Μπάρτζης στον Ασημακόπουλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs6vtoklmgq1)

Κλείσιμο
Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχει και η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, δήλωσε για τον Βασάλο: «Όσο για τα στατιστικά, νιώθω ότι ο Βασάλος που είναι προτελευταίος, προστατεύεται από την ομάδα του. Αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό, γιατί προστατεύεται και από τις δύο ομάδες. Μήπως η κόκκινη ομάδα φοβάται να βγει μαζί του στον τάκο, γιατί το κοινό θα καταψηφίσει αυτόν που τον ψήφισε;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs6vz5trhugp)

Πριν από το αποψινό αγώνισμα, η συζήτηση σχετικά με τα στατιστικά συνεχίστηκε, με τον Μπάρτζη να αναφέρει: «Κάποιων παικτών στην κόκκινη ομάδα τα στατιστικά έχουν ανέβει επειδή παίζουν συνέχεια με τον Σπύρο».

Ο Βασάλος θεώρησε ότι η «σπόντα» του αφορούσε εκείνον και του απάντησε: «Μα δεν παίρνω ποτέ Μαρτίκα», με τον Μπάρτζη να του απαντά: «Μα δεν έχουν ανέβει τα δικά σου στατιστικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cs6wkilvibvd)

Το κοινό στο Twitter φαίνεται πως έχει κουραστεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και υποστήριξε τον Νίκο Μπάρτζη στη συγκεκριμένη... διαφωνία, κάνοντας λόγο για «πετσόκομμα» του πρώτου.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:





Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη στη Σουηδία ένας από τους Κολομβιανούς που «άδειασαν» θυρίδες τράπεζας

Βόλος: «Με χτυπούσε για 20 λεπτά με ζωώδη χαρά», αλλά «το έχει μετανιώσει» λέει για τον πατέρα της η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ

Ozempic: Σε πόλεμο γιατροί - φαρμακοποιοί για το ποιος χορηγεί το φάρμακο ως lifestyle
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης