Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Είναι η επιτομή της "χαζογιαγιάς"»

Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Είναι η επιτομή της "χαζογιαγιάς"»

«Μπορεί να ρίξουμε επικούς καβγάδες, αλλά είναι της στιγμής ή το πολύ να κρατήσει μία μέρα» δήλωσε για τη σχέση τους

anna_mpezan_xristina_pappa
H Χριστίνα Παππά και η Άννα Μπεζάν παραχώρησαν μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», όπου μίλησαν ανάμεσα σε άλλα, για τη σχέση τους, την πρώτη τους γνωριμία αλλά και τους καβγάδες τους, όπως επίσης και για τη νέα τους καθημερινότητα μετά τον ερχομό της μικρής Χριστίνας.

«Εγώ όταν βλέπω τα σκούρα, παίρνω τηλέφωνο το αφεντικό και τα λύνει όλα. Μπορεί να ρίξουμε επικούς καβγάδες, αλλά είναι της στιγμής ή το πολύ να κρατήσει μία μέρα. Η Χριστίνα είναι η επιτομή της "χαζογιαγιάς", αν την δείτε με την μικρή είναι παιδότοπος», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με την πεθερά της.

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Η πρώτη συνάντησή μου με την Χριστίνα δεν ήταν αγχωτική, γιατί γνωριστήκαμε στα μπουζούκια και εκεί που χόρευα με τον Δημήτρη, σταματήσαμε και ξεκίνησα να χορεύω με την Χριστίνα».

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Άννα Μπεζάν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε: «Το συννεφάκι της εγκυμοσύνης και της γέννας δεν μπορούσα να το διαχειριστώ λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Μου στοίχισε που άφησα την δουλειά μου πίσω, αλλά πιστεύω πως είμαι γεννημένη μαμά».

Δείτε τη συνέντευξη
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csoi4oikd45l)

Η Χριστίνα Παππά, μίλησε με τη σειρά της για τη σχέση με τον γιο της, Δημήτρη Παππά, σχολιάζοντας: «Παρακολουθούσα την ζωή του γιου μου, οι φίλοι του με φώναζαν "αστυνομία". Υπήρξα τα πάντα για τον Δημήτρη και ευτυχώς είχα στο πλευρό μου την μητέρα μου, την αδελφή μου και την γιαγιά μου, οι οποίες με βοήθησαν».

Σχετικά με τη νέα της καθημερινότητα ως γιαγιά, η Χριστίνα Παππά δήλωσε: «Αυτό το δώρο που μου έκαναν τα παιδιά είναι το καλύτερο. Μετά τον ερχομό της έχω ξανανιώσει, ανυπομονώ να μεγαλώσει το παιδί για να ζω μόνη μου στιγμές μαζί της, διότι ανεξάρτητα από το ότι είμαι και εγώ μαμά είναι πολύ μεγάλη ευθύνη».

Στο τέλος, η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην εγγονή της: «Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης για την «κυβέρνηση ειδικού σκοπού»: Σε απόλυτη σύγχυση οι αντίπαλοί μας

Παύλος Τσίμας στον Δανίκα: Μισός αιώνας εκλογών σε δύο ντοκιμαντέρ

Netflix: Κορίτσι που είχε απαχθεί από τη μητέρα του βρέθηκε έξι χρόνια μετά μέσω σειράς

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης