Ναταλία Γερμανού: «Έλαβα μηνύματα που έγραφαν "είσαι η ντροπή του πατέρα σου"»

Ναταλία Γερμανού: «Έλαβα μηνύματα που έγραφαν "είσαι η ντροπή του πατέρα σου"»

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τη λέξη "συγγνώμη"», δήλωσε η παρουσιάστρια σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε ο συνεργάτης της

natalia_germanou__1_
Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στο περιστατικό με τη μπλούζα του συνεργάτη της, Γιάννη Κορδώνη, η οποία απεικόνιζε τον Κεμάλ, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει αντιδράσειςστην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Η παρουσιάστρια είχε προβεί σε δημόσια συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα κυρίως για μένα και για τον συνεργάτη μου που στεναχώρησε άλλους ανθρώπους. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν φοβάμαι τη λέξη "συγγνώμη". Στο περιστατικό νιώθω ότι έφταιξα περισσότερο από τον Γιάννη γιατί οφείλω σαν παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής, επειδή έχω διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα τηλεοπτικά απ' ό,τι ο Γιάννης, τον οποίο τον αγαπάω αφάνταστα πολύ. Ο Γιάννης κάνει μια χιουμοριστική, σατιρική στήλη στην εκπομπή. Εγώ όμως γέλασα που σημαίνει ότι έχω το ίδιο, αν όχι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Με το γέλιο μου στεναχώρησα και προσέβαλα ανθρώπους που που μεγάλο μέρος τους είναι τηλεθεατές της εκπομπής».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct5eflmeuk09)


Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχτηκε αρκετά αρνητικά μηνύματα: «Έλαβα μηνύματα που έγραφαν "Είσαι η ντροπή του πατέρα σου", "Ο πατέρας σου είχε κάνει τόσες εκπομπές για τη γενοκτονία των Ποντίων και εσύ έκανες αυτό"».

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε επίσης για την προσωπική της ζωή: «Εκεί είναι πολύ καλύτερα (από την επαγγελματική). Όποιος δεν κάνει λάθη στην προσωπική του ζωή, πώς θα την κάνει ακόμα καλύτερη;».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος ανατίναξε το φράγμα στην Ουκρανία; - Ανησυχία για το πυρηνικό εργοστάσιο στη Ζαπορίζια

Συμφωνία για ντιμπέιτ με την συμμετοχή των πέντε πολιτικών αρχηγών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε πορνογραφικό υλικό στον 12χρονο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης