Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: Κάποιοι βαφτίζουν μια συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί

Γιώργος Αγγελόπουλος για Δήμητρα Βαμβακούση: Κάποιοι βαφτίζουν μια συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή» τόνισε

giorgos-aggelopoulos__3_
O Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, όσο και για τη σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε αρχικά για την στροφή στην καριέρα του: «Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι πολύ περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε τέσσερα σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής».

«Στο κομμάτι του ηθοποιού σε ταινίες δράσης, είμαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δύο πρότζεκτ που συζητούσαμε για το εξωτερικό, έχουν πάει για μετά το καλοκαίρι. Ετοιμαζόμαστε για αυτά και όταν είμαστε σε θέση, θα πούμε περισσότερα», συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrk0b5gat3t)

Κλείσιμο
Όσο για τη Δήμητρα Βαμβακούση, ανέφερε: «Είναι μια κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μια συνεργασία μας. Είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και να βαφτίζει μια συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί».

Για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. Δεν είναι εύκολο όμως. Αν αξιωθώ να γίνω πατέρας, ελπίζω να είμαι αντάξιος».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό. «Δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε παράξενα, όταν μιλάμε για τη σχέση μας με τον Θεό. Είμαι Έλληνας και έχω αυτά τα πιστεύω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και είναι δικαίωμά του», τόνισε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Πρώην μισθωτής του κυλικείου της Βουλής ο ιδιοκτήτης του beach bar με τον σερβιτόρο στη θάλασσα

Γαλλία: Η μεγάλη εξέγερση των ανηλίκων - Με δύο χρόνια φυλακή απειλεί τους γονείς η κυβέρνηση

Κύπρος: Νεκρό 6χρονο κοριτσάκι σε σύγκρουση jet ski - Οδηγοί ήταν ο πατέρας και η μητέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης