Τι κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια στο Παρίσι;

Τι κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια στο Παρίσι;

Διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής, είναι ερωτευμένη όσο ποτέ στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλα επάνω της δείχνουν απλά υπέροχα. Αυτή η εικόνα «κλειδώθηκε» σε μια καταπληκτική φωτογράφηση στην «πόλη του Φωτός» για τη νέα καμπάνια επώνυμης εταιρείας ρούχων, της οποίας είναι εδώ και χρόνια το κεντρικό πρόσωπο.

Τι κάνει η  Ζέτα Μακρυπούλια στο Παρίσι;
Διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής, είναι ερωτευμένη όσο ποτέ στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη και όλα επάνω της δείχνουν απλά υπέροχα. Αυτή η εικόνα «κλειδώθηκε» σε μια καταπληκτική φωτογράφηση στην «Πόλη του Φωτός» για τη νέα καμπάνια επώνυμης εταιρείας ρούχων, της οποίας είναι εδώ και χρόνια το κεντρικό πρόσωπο.  

Στο πανέμορφο και άκρως ερωτικό Παρίσι η Ζέτα περπατά στους δρόμους του Παρισιού και φωτογραφίζεται με φθινοπωρινή διάθεση με φόντο γνωστά αξιοθέατα της ευρωπαΐκής πρωτεύουσας.

Κλείσιμο
Μετά τις Μαλδίβες, το Μπαλί, τη Νέα Υόρκη, τα νησιά Μπόρα Μπόρα, την Αίγυπτο και την Ταϊλάνδη, η παρουσιάστρια βρέθηκε σε μια πόλη που της ταιριάζει απόλυτα.

Με ρομαντική διάθεση η Ζέτα διέσχισε τα Ηλύσια Πεδία, έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Παρισιού, από την “Place de Concorde” μέχρι την “Αrc de Τriomphe”, βρέθηκε στο Trocadero και πόζαρε μπροστά από τον επιβλητικό “Tour Eiffel”.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης