Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά»

«Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor

marialen_roumelioti
Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται πια στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star».

Η γυμνάστρια, η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο διαγωνιστικό ριάλιτι, προσπαθεί να επανέλθει πια στην καθημερινότητά της στην Αθήνα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως θέλει να τακτοποιήσει κάποιες υποχρεώσεις, να ξεκουραστεί, να απολαύσει χρόνο με την οικογένειά της και έπειτα θα προσπαθήσει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Δείτε το βίντεο
Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα αποδείξω με γεγονότα ότι πάρα πολλά πράγματα δεν είναι όπως φάνηκαν»
Κλείσιμο

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι βγάζω story και κρατάω κινητό και σας μιλάω μετά από τόσους μήνες. Παρ’ όλα αυτά είμαι αρκετά καλά, είμαι κουρασμένη και προσπαθώ να ξεκουραστώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία. Κοιμόμαστε κάθε μέρα στις 6 το πρωί. Μου στέλνετε μηνύματα ότι δεν είμαι τόσο ενεργή στα social media. Τώρα γυρίσαμε να δούμε λίγο τις οικογένειές μας, να τακτοποιήσουμε κάποιες δουλειές και εκκρεμότητες» είπε αρχικά.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Τις επόμενες ημέρες θα είμαι όλη δική σας. Θα απαντήσω σε ό,τι ερώτηση μου κάνετε. Έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει ακόμη πιο πολλά. Είμαι εδώ να βάλω τα πάντα στη θέση τους. Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη τη στήριξή σας. Τα μηνύματα και η αγάπη σας είναι ατελείωτη και θα το λέω κάθε μέρα. Αν δεν υπήρχατε εσείς, εμείς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες και θα μιλήσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 50χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου - Φωτογραφία

Νεοϋορκέζος αρχιτέκτονας στο «κάδρο» ως serial killer εκδιδόμενων γυναικών στις ΗΠΑ

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται 4χρονο αγοράκι που κατέρρευσε σε παραλία της Χαλκιδικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης