Λάουρα Νάργες: Η βόλτα με τον γιο της στη γειτονιά που μεγάλωσε - «Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά»

«Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου» έγραψε σε ανάρτησή της

Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε στη Γερμανία μαζί με τον γιο της, Αλέξανδρο, για να επισκεφθούν τον τόπο καταγωγής της, καθώς η ίδια θέλησε να περάσει τα φετινά της γενέθλια δίπλα σε φίλους και οικογένεια.

Το απόγευμα του Σαββάτου 19 Αυγούστου, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε φωτογραφίες από τη βόλτα που έκανε με τον γιο της στη γειτονιά που μεγάλωσε.

«Σε αυτόν τον δρόμο μεγάλωσε η μαμά, Αλέξανδρε, εδώ έπαιζα πασούλες με τον παππού σου και μπάντμιντον, από εδώ περνούσα όταν γύρναγα από το σχολείο κουρασμένη με τόση απαιτητική μελέτη. Εδώ με περίμεναν οι φίλοι μου για να συναντηθούμε και να πάμε βόλτα, όχι πως υπήρχαν πολλές επιλογές όπως σε μία μεγάλη πόλη, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, δεν ξέραμε να μας νοιάζει. Μετά η μαμά έφυγε, ξαφνικά, απότομα, άφησα όλη την ζωή μου εκεί, να κυνηγήσω τα όνειρα μου στην μεγάλη πόλη, την Αθήνα. Και εκεί ήρθες εσύ, να ομορφύνεις την ζωή μου με το πιο όμορφο χαμόγελο που αντίκρισα ποτέ. Σήμερα έσκασε και το 5ο δοντάκι, καταλαβαίνετε για τι μοναδικό χαμόγελο μιλάμε», έγραψε η Λάουρα Νάργες στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίαμβος της ΑΕΚ με θρίλερ στο 90+10' - Ο Βίντα ισοφάρισε 2-2 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την έστειλε στα πλέι οφ του Champions League - Δείτε τα γκολ

Ο Γιάννης... στέλνει μήνυμα στον Μέσι πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ της Νάσβιλ με την Ίντερ Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

Αλμέιδα και Αραούχο πανηγύρισαν την πρόκριση με τη φανέλα του Μιχάλη στα χέρια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr