Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Κουμπάρα στον γάμο τους η κόρη του ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Δημήτρη Λουπασάκη

Πρόκειται για τον ιερέα που είχε απομακρυνθεί από την Ιερά Σύνοδο, μετά το σκάνδαλο ότι πραγματοποιούσε θαύματα

Με αφορμή τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ο ιερέας «θαυματοποιός» Δημήτρης Λουπασάκης, επιστρέφει για χάρη τους στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, καθώς η κόρη του Ειρήνη Λουπασάκη είναι μαζί με τον γνωστό ποινικολόγο Αναστάσιο Ντούγκα, οι κουμπάροι στη γαμήλια τελετή.

Μπορεί μέχρι ώρας να μην επιβεβαιώνεται η είδηση πως ο πατέρας Δημήτριος θα βρίσκεται ανάμεσα στους ιερείς που θα τελέσουν το ιερό μυστήριο, ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα είναι εκεί ως καλεσμένος και μάλιστα από τους πιο αγαπητούς του ζευγαριού, καθώς εκείνος ήταν η αιτία όπου γνωρίστηκαν. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, προκειμένου να βρεθεί ως ιερέας ξανά στον ιερό ναό, όπου μεγαλούργησε, χρειάζεται μετά το σκάνδαλο της απομακρύνσεως του τον Δεκέμβριο του 2022 ειδική άδεια, που να του επιτρέπει την συμμετοχή στα ιερά μυστήρια του ναού.

Δείτε το προσκλητήριο του γάμου

Όπως είχε γίνει γνωστό η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με απόφαση της καλούσε τον παπά Δημήτρη να επανέλθει στην οργανική θέση του και να επανενταχθεί στο δυναμικό του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Ζωγράφου. Δηλαδή εκεί όπου ανήκει ούτως ή άλλως όλα αυτά τα χρόνια, εφόσον στους Αγίους Ισιδώρους ιερουργούσε βάσει προσωρινής απόσπασης.

Ο πατέρας Δημήτριος αντί γι αυτό επέλεξε να απομακρυνθεί τελείως από τους ιερούς κόλπους και να εγκατασταθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο σπίτι όπου μεγάλωσε στα Χανιά.


Εκεί τον είχε επισκεφτεί τον περασμένο Μάρτιο και το ζευγάρι Αγγελόπουλος – Βαμβακούση προκειμένου ως πνευματικά του παιδιά να πάρουν την ευχή του για την μεγάλη απόφαση που είχαν πάρει να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο πατέρας Δημήτριος από τη χαρά του ευλόγησε την απόφαση τους αυτή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να επιλέξει ως κουμπάρα του την κόρη του Ειρήνη, με την οποία γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ μεταξύ τους έχουν αναπτυχθεί και στενοί φιλικοί δεσμοί.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρά προβλήματα στην Εύβοια από την κακοκαιρία - Κολόνες της ΔΕΗ και δέντρα έχουν πέσει στους δρόμους

Βίντεο: Πλημμύρισε η εκκλησία στον Παλαμά Καρδίτσας - Με σκούπες στα χέρια διώχνουν τα νερά


«Ψέμα ότι φύγαμε από τρεις ταβέρνες στην Κρήτη χωρίς να πληρώσουμε» λέει το ζευγάρι των Βρετανών τουριστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr