Κόβεται ή όχι το «Μες στην καλή χαρά»;

Κόβεται ή όχι το «Μες στην καλή χαρά»;

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα τηλεοπτικά κανάλια μιας και η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και στον Alpha φαίνεται να σκέφτονται το ενδεχόμενο να «κοπεί» από το πρόγραμμα το «Μες στην καλή χαρά».

Κόβεται ή όχι το «Μες στην καλή χαρά»;
Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται τα τηλεοπτικά κανάλια μιας και η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει. Στον Alpha λοιπόν φαίνεται να υπάρχει η σκέψη να «κοπεί» από το πρόγραμμα το «Μες στην καλή χαρά».

Οι φήμες βέβαια που θέλουν την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να μην παίρνει το πράσινο φως για φέτος κυκλοφορούν εδώ και καιρό με την ίδια την παρουσιάστρια να έχει πρόσφατα δηλώσει πως το «Μες στην καλή χαρά» έχει πάρει το «αχνοπράσινο φως», τίποτα όμως δεν είναι ακόμη σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως λόγω οικονομικής κρίσης κάποια προγράμματα θα εξαφανιστούν αναγκαστικά από το …χάρτη της τηλεόρασης. Για να δούμε αν ένα από αυτά θα είναι και το «Μες στην καλή χαρά».

Κλείσιμο
Όπως και να έχει η Ναταλία Γερμανού έχει πολλούς λόγους για να είναι «Μες στην καλή χαρά» γιατί η άλλη της εκπομπή, το «Chart Show» δηλαδή, έχει πάρει ήδη το πράσινο φως και για του χρόνου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης