Δανάη Μπάρκα για Mente Fuerte: «Μην τρελαθώ τώρα, μία φορά διαφωνήσαμε με τη Σολωμού κι έπεσε να μας φάει»

Δανάη Μπάρκα για Mente Fuerte: «Μην τρελαθώ τώρα, μία φορά διαφωνήσαμε με τη Σολωμού κι έπεσε να μας φάει»

«Τις άλλες δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει» συνέχισε η παρουσιάστρια, μετά τις αναρτήσεις του τράπερ ότι κάνει bullying στη σύντροφό του

barka_mentefuerte389
Την απάντησή της στις αναρτήσεις του Mente Fuerte έδωσε η Δανάη Μπάρκα, μετά τα «βέλη» του τράπερ προς το πρόσωπό της.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τις προάλλες, τη δυσαρέσκειά της με την τοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού, συντρόφου του τραγουδιστή, για τις αισθητικές παρεμβάσεις σε πρόσωπα νεαρών κοριτσιών. Ο Mente Fuerte με μια σειρά από Instagram stories έκανε λόγο για bullying εις βάρος της ηθοποιού από την παρουσιάστρια, με αιχμηρά σχόλια.

Το πρωί της επομένης από τα stories του, η Δανάη Μπάρκα είπε στον «αέρα» του «Πάμε Δανάη»:
«Εντάξει παιδιά, τώρα δυο μέρες... Ποτέ δεν έχουμε πει τίποτα κακό για τη Μαρία Σολωμού.. 15 φορές έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού, συνεντεύξεις, αποσπάσματα από podcast και την έχουμε εκθειάσει και μια φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι, ή στο ότι μας έκανε εντύπωση ότι ένας τόσο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος σχολίασε κάτι τέτοιο.. πέσανε να μας φάνε, και δεν πέσανε όλοι, ένας άνθρωπος, αλλά τέλος πάντων».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvtjhkp0fko9)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Τις άλλες δέκα φορές που εκθειάζουμε έναν άνθρωπο που λέμε πόσο θαυμάζουμε το μυαλό της, πόσο μας αρέσουν οι συνεντεύξεις της, φέτος την έχουμε πάρει ήδη για συνέντευξη. Μια φορά που διαφωνήσαμε έγινε ντόρος. Γιατί η Μαρία συμφωνεί με όλα όσα λέμε εμείς; Ξαφνικά έγινε αναφορά για το bullying.. είναι bullying να διαφωνείς με μια τοποθέτηση; Σε παρακαλώ. Τη Μαρία όχι απλά την αγαπάμε και την έχουμε εκθειάσει... Δηλαδή μην τρελαθώ τώρα. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του».

Ο εκνευρισμός του Mente Fuerte με τη Δανάη Μπάρκα
Ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού τα «έβαλε» με την παρουσιάστρια, η οποία δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία». Μέσω Instagram stories, o τράπερ ανέβασε στιγμιότυπο από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, την ώρα που σχολίαζε τη σύντροφό του.

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. "Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας", ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ».

Οι αναρτήσεις του
Κλείσιμο
mnte11
mente22
mente33

O Mente Fuerte στη συνέχεια Επανήλθε με άλλο story, στο οποίο και έγραψε: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης».

Το Instagram story του Mente Fuerte
mentefuerte37682

Τι είπε η Δανάη Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού
Η Μαρία Σολωμού μίλησε στο podcast της για τις κοπέλες που κάνουν αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους από πολύ νεαρή ηλικία.

Τις δηλώσεις αυτές θέλησε να σχολιάσει η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvruhpfzkq49)

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε: "Γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο"» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

382720155_611270331215967_497544969866260118_n

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το "όλοι ίδιοι", "αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά" και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…».

«Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω "Όχι, οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας", όταν ο "σύντροφός" μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας» ανέφερε στο τέλος.

Τι είχε πει η Μαρία Σολωμού
«Είμαι στο κομμωτήριο και κάνω δεξιά, και είναι μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22. Η μάνα 55αρα. Ίδιες. Ίδιος ο γιατρός. Όχι, όχι. Εκείνη την ώρα, ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα και να της πω, "κυρά μου…”. Δε γίνεται ρε παιδιά» είπε αρχικά στο podcast της.

«Αν ήταν κόρη μου, θα την είχα αφαλοκόψει, θα την είχα κουρέψει και θα την είχα κρατημένη σπίτι. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν μπότοξ και fillers. Δεν έχουν σπίτι; Δε σου λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvrtzout30v5)



Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Με καταιγίδες και κεραυνούς ξημέρωσε η Αττική, ανοιχτά τα σχολεία - Έντονη βροχόπτωση σε Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο

Αργούν οι αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ: Οι βολές Φίλη, η άρνηση Αχτσιόγλου και οι «εξουσίες» Πολάκη

Η Έλενα Ακρίτα την «πέφτει» στην ΕΦΣΥΝ για τον… υπέρκομψο Τάιλερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης