Δημήτρης Αλεξάνδρου: Χατζίδου και Παύλου απάντησαν για το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του που έδειξαν στην εκπομπή

«Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή» δήλωσαν

Η Ελένη Χατζίδου και ο Eτεοκλής Παύλου απάντησαν δημόσια μέσω του Breakfast@Star, στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το προσκλητήριο με τη βάφτιση του γιου του, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην εκπομπή, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου και της Ιωάννας Τούνη.

«Θα ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε να απαντά ο ένας παρουσιαστής στον άλλον μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε αυτό θα απαντήσουμε γιατί έγινε δημόσια. Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Την ίδια ημέρα που έγινε αυτό ήμασταν σε επικοινωνία. Πρώτα από όλα για το προσκλητήριο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ήμασταν καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε και φίλοι. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου, το όνομα κι η ημερομηνία είχαν δημοσιευθεί σε άλλες εκπομπές τις οποίες τις ξέρει ο Δημήτρης. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί με τα χρώματα. Αυτό βγήκε από εμάς για πρώτη φορά με blur, ήταν καλυμμένα η ημερομηνία και ο τόπος γιατί καταλάβαμε ότι δεν είναι σωστό να βγει προς τα έξω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είχαν δημοσιευθεί».

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε: «Έγινε μία αναφορά στις Μαλδίβες, τις οποίες συζητάμε λες και είναι εδώ δίπλα. Στις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είχε πει εμένα ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο για τον οποίον δεν θα πω το όνομα που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό δεν έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε τίποτα σε ό,τι αφορά εκείνον ή το παιδί ή τη γυναίκα του ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν και τα δελτία τύπου, τα οποία δεν δημοσιεύονται αλλά κυκλοφορούν εσωτερικά στα κανάλια, το σέβονται και το κατανοούν όλοι και δεν ανοίγει κανένα θέμα που δεν θέλει ο άνθρωπος που το έχει στείλει» με την Ελένη Χατζίδου να προσθέτει:


«Έχουν γίνει ρεπορτάζ στις εκπομπές για όλα αυτά τα στοιχεία, δεν βγήκε κάτι καινούριο από εμάς. Δεν το θεωρώ κακό και πάντα μπαίνω στη θέση του άλλου επειδή είμαστε κι εμείς ένα ζευγάρι που προβάλουμε μπάρα πολύ τη ζωή μας, τοπ παιδί μας και δείχνουμε το πρόσωπό του. Εννοείται ότι δεν έχουμε δείξει το πρόσωπο του παιδιού όπως το ζήτησαν.. Δεν θεωρήσαμε ότι είναι κακό να δημοσιευθεί το προσκλητήριο», με τον Ετεοκλή Παύλου να καταλήγει:

«Δεν θέλω να υπάρχει καμία παρανόηση για την εκπομπή, με τους συνεργάτες. Αν το χαρτί ήταν η αφορμή να τοποθετηθεί με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς και τόσο άσχημα, η ευθύνη είναι δική μου. Δεν θέλω να την έχει κάποιος άνθρωπος από την εκπομπή».

Η ενόχληση του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Μιλώντας στην εκπομπή «Fay's Time», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε το πρωί της Τετάρτης: «Δεν μάθαμε ποιος διέρρευσε το προσκλητήριο, γενικά είναι πάρα πολύ άκομψο όλο αυτό. Όλες οι εκπομπές χειρίστηκαν το θέμα πάρα πολύ άσχημα. Όλες οι εκπομπές ξέρουν ότι δεν θέλω να δείχνω το παιδί μου, γιατί δεν είναι η επιλογή του. Οπότε, αφού είναι κάτι που έχω επιλέξει εγώ και τους έχω παρακαλέσει και κάποιες εκπομπές κρύφτηκαν στα λόγια "κάναμε ένα τέλειο βίντεο και σας ευχηθήκαμε", αυτά είναι λόγια του κω***. Είναι ό,τι χειρότερο. Όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο κι ηθικολογούνε στους άλλους για όλα αυτά τα καθώς πρέπει, κάνουν τα χειρότερα στους συνεργάτες. Τους έζησα. Ηθικολογούν για όλους τους άλλους κι όταν κλείνουν οι κάμερες είναι οι χειρότεροι. Τα ακούω όλα βερεσέ».


Για τον Ετεοκλή Παύλου  και την Ελένη Χατζίδου, είπε: «Ο Ετεοκλής και η Ελένη βγάλανε το προσκλητήριο κανονικά, τα είπαν όλα, ενώ είχαμε συναντηθεί στις Μαλδίβες και τους είπα πόσο με έχει ενοχλήσει το ότι ειπώθηκε το όνομα του παιδιού μου, πριν το ανακοινώσω στην οικογένειά μου. Με πείραξε διπλά, γιατί ήταν φίλοι μου ο Ετεοκλής κι Ελένη και με ενόχλησε ότι το συνέχισαν. Θα μπορούσε κάλλιστα ο Ετεοκλής να με ρωτήσει αν θα έχω θέμα που θα έπαιζε το προσκλητήριο και μου είπε ότι δεν το είδε. Αυτά τα πράγματα με ενοχλούν χειρότερα. Και να πάρεις τηλέφωνο τι; Προσβάλλουν την οικογένειά μου. Να κάνω μήνυση; Και; Υποτίθεται ότι θέλουν σεβασμό κι έκαναν το χειρότερο, έβγαλαν το προσκλητήριο του παιδιού μου. Αυτό γυρνάει πίσω; Είναι θέμα σεβασμού. Αφού κουνάς το χέρι σε όλους τους άλλους κι εσύ κάνεις χειρότερα, τι να το κάνω; Για μένα ήταν πολύ μεγάλο πράγμα. Μου χάλασε τη διάθεση, γιατί έχω πει σε έναν – έναν ότι δεν θέλω να μιλάνε για το παιδί μου».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ασπίδα» για το Πολεμικό Ναυτικό η φρεγάτα «Κίμων» - Καθελκύστηκε στη Γαλλία η πρώτη ελληνική Belharra

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε αριθμούς: Πόσες γυναίκες διεκδικούν τη δημαρχία... πόσοι υποψήφιοι «αγγίζουν» τα 100!

«Μπλόκο» στους συστηματικούς κακοπληρωτές που αλλάζουν συνεχώς πάροχο

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα.
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε 
LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr