Η Ιζαμπέλα Φουστάνου κερνάει κουφέτα ευτυχίας!

Η Ιζαμπέλα Φουστάνου κερνάει κουφέτα ευτυχίας!

Μπαίνοντας στο Conti Confetteria Milano θες να φας κουφέτα με γέμιση πραλίνα gianduja, μπανάνα, μανταρίνι, καπουτσίνο, μέντας, βανίλιας, τριαντάφυλλο, πορτοκάλι, πράσινο μήλο, ουίσκι, λιμοντσέλο, φιστίκι. μήλο, cappuccino, caffe, tiramisu

Η Ιζαμπέλα Φουστάνου κερνάει κουφέτα ευτυχίας!
Ανοίγεις την πόρτα του Conti Confetteria Milano, παρουσιάζεις συμπτώματα μιας διαρκώς αυξανόμενης βουλιμίας, ξεχνάς το όνομα σου και πιστεύεις ότι είσαι ο Χάνσελ και η Γκρέτελ (ταυτόχρονα). Η συγκεκριμένη «μάγισσα» σου λέει να δοκιμάσεις όλες τις λιχουδιές και έχει πονηρούς σκοπούς. Η Ιζαμπέλα Φουστάνου θέλει να μας παντρέψει όλους.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που την γνώρισα, κάναμε bonding ανταλλάσσοντας εμπειρίες από τις μέρες/νύχτες σε κακόφημες περιοχές με καλά πανεπιστήμια (στην περίπτωση της το Mile End). Αλληλεγγύη αδελφότητας νεοφερμένων κορασίδων από τα Λονδίνα. Συστήθηκε ως Ιζαμπέλα, δεν έκανε καμία αναφορά σε πατρικά επίθετα, δεν κουβαλούσε κανένα βουπουδιάρικο κλισέ χαζοχαρούμενης ελαφρότητας και σου έβγαζε μια αίσθηση γήινης γλυκύτητας κοριτσιού της διπλανής πόρτας.

Για κάποιο διάστημα έγινε το κορίτσι του διπλανού γραφείου δουλεύοντας στο περιοδικό Big Fish ως συντάκτρια. Η δημοσιογραφία ήταν το όνειρο της και ο λόγος που βρέθηκε στα λονδρέζικα πανεπιστήμια Queen Mary και City σπουδάζοντας Πολιτικές Επιστήμες. Δοκίμασε μια βουτιά στα βαθιά νερά της τηλεόρασης (με περάσματα από τον ΑΝΤ1 στην εκπομπή Σπιτόγατοι και την ΕΡΤ στην εκπομπή της Ειρήνης Νικολοπούλου). Γνώρισε την πραγματικότητα πίσω από τον όρο «δημόσιες σχέσεις» όταν συνεργάστηκε με την PRogressive.

Κάνοντας τον κύκλο της επέστρεψε στην αναπαυτική αγκαλιά του συντρόφου της (και μετέπειτα συζύγου της) Γιάννη Δραγούνη που εξέδιδε τις Φωτοαγγελίες Ακινήτων. Η Ιζαμπέλα και ο Γιάννης αγαπούν την Ιταλία και τα road trips στην Τοσκάνη. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν όλοι οι δρόμοι (για την ορθόδοξη εκκλησία της Φλωρεντίας) οδήγησαν – καρμικά- στην Ρώμη.


Κλείσιμο


«Εκείνο το διάστημα ήθελα να ασχοληθώ με τις λεπτομέρειες του γάμου μου. Θέλαμε μια μέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, τίποτα πομπώδες, μακριά από την Αθήνα, να αποφύγουμε το τετριμμένο του κυκλαδίτικου νησιού. Το αγαπημένο μας μέρος είναι η Τοσκάνη, η Φλωρεντία είναι μια παραμυθένια, μαγική πόλη. Ωστόσο η Ιταλίδα διοργανώτρια απόρησε με το ελληνικό «μικρό» event των 200 καλεσμένων. Σε ένα ιταλικό περιοδικό είδα μια διαφημιστική καταχώρηση της Conti Confetteria Milano. Έτυχε η μητέρα του Γιάννη να βρίσκεται στο Λονδίνο και της ζήτησα να μου φέρει από τα Harrods μερικά κουφέτα να δοκιμάσω. Ήταν τόσο εθιστικά που έπεισα τον Γιάννη να κανονίσει να πάμε στην Φλωρεντία μέσω Ρώμης για να σταματήσω στο κατάστημα τους εκεί και να δοκιμάσουμε τις ποικιλίες με τα κουφέτα. Εννοείτε ότι φάγαμε το μισό μαγαζί και έκανα εκείνη την στιγμή την παραγγελία για τα κουφέτα του γάμου μου, χωρίς καν να μου περνά από το μυαλό ότι θα ασχοληθώ στο μέλλον επαγγελματικά».

Μετά το γάμο της η Ιζαμπέλα αρχίζει να δέχεται πληθώρα τηλεφωνημάτων όχι μόνο για συγχαρητήρια και ευχές αλλά –κυρίως- με απορίες για τα πεντανόστιμα κουφέτα της. «Βρισκόμουν σε μια δημιουργική και παραγωγική περίοδο της ζωής μου, οπότε γυρίζω και λέω στον άντρα μου ότι υπάρχει πιθανότητα το μελλοντικό επαγγελματικό μου βήμα να είναι μπροστά στα μάτια μου». Με μια απενοχοποιημένη ανυπομονησία  τηλεφωνεί προκειμένου να γίνει αντιπρόσωπος της εταιρίας που διαθέτει πάνω από δεκαοκτώ σημεία πώλησης στα πιο κοσμοπολίτικα μέρη του κόσμου στην Ελλάδα. Πληροφορείται ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από επιχειρηματία στην Αθήνα και την επόμενη μέρα το πρωί βρίσκεται σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο. Πέρασε έξι μήνες κοπιάζοντας με τις γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, μετά προσπαθώντας μεσούσης κρίσης να στήσει την επιχείρηση της και κατάλαβε το νόημα της λέξης άγχος.

«Είμαι τόσο χαρούμενη, ασχολούμαι μόνο με τις όμορφες στιγμές των ανθρώπων, έχει τύχει να φύγω στις τέσσερις το πρωί δένοντας φιογκάκια, κάτι που ακούγεται εύκολο αλλά πέρασα ολόκληρη εκπαίδευση μιας εβδομάδας στο Μιλάνο για να μάθω πώς να μην κοιτάει ο φιόγκος πολύ αριστερά ή δεξιά, χαίρομαι τόσο όμως όταν η πελάτισσα μου κάθεται με τις ώρες στο μαγαζί και δοκιμάζει όλες τις ποικιλίες αρκεί να βρει αυτό που ονειρεύεται».

Και όταν μιλάμε για ποικιλίες λέμε για κουφέτα με γέμιση πραλίνα gianduja, μπανάνα, μανταρίνι, καπουτσίνο, μέντας, βανίλιας, τριαντάφυλλο, πορτοκάλι, πράσινο μήλο, ουίσκι, λιμοντσέλο, φιστίκι. μήλο, cappuccino, caffe, tiramisu είναι μόνο μερικές από αυτές. Όσον αφορά τα χρώματα, εκτός από το παραδοσιακό λευκό, υπάρχουν κουφέτα σε χρυσό, ασημί, κόκκινο, ροζ, μπλε, μωβ, σε παστέλ χρώματα, αλλά και σε διαφορετικά σχήματα. Η ώρα η καλή.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε: Conti Confetteria Milano, Κολοκοτρώνη 1 (1ος όροφος), Κηφισιά, τηλ: 210 62 31 745.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης