Γιάννης Βαρδής για Νταλάρα: Πιστεύω ότι αυτό που ήθελε να πει είναι ότι «είστε καλλιτέχνες, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας»

Γιάννης Βαρδής για Νταλάρα: Πιστεύω ότι αυτό που ήθελε να πει είναι ότι «είστε καλλιτέχνες, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας»

«Έχω κάνει και εγώ προσωπικά διαφήμιση» σχολίασε

vardis
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε για τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και την πολυσυζητημένη δήλωσή του για τους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά για τον Γιώργο Νταλάρα: «Διαφημίσεις γινόντουσαν πάντα για να το είπε ο κύριος Νταλάρας αυτό, μπορεί να σήμαινε και κάτι άλλο. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον Γιώργο Νταλάρα όσον αφορά την καλλιτεχνική του πορεία, την καλλιτεχνική του αξία, την ανεκτίμητη πορεία του, όλα αυτά που έχει δώσει τόσα χρόνια στον κόσμο που είναι πραγματικά μοναδικά. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον άνθρωπο Νταλάρα όταν ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο και ερχόταν στο νοσοκομείο πολύ στενοχωρημένος, σχεδόν κλαμμένος, με κομμένα γόνατα, για να έρθει να μάθει νέα. Μπορώ να εκφέρω γνώμη για τον Νταλάρα, που εδώ και εννέα χρόνια που έχει φύγει ο πατέρας μου, μας παίρνει τηλέφωνο για να μάθει αν χρειαζόμαστε κάτι και αν είμαστε καλά στην υγείας μας. Αυτό με αφορά, η ανθρώπινη πλευρά του».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cycmmh6mhwup)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που έχει προκύψει δεν με αφορά. Σίγουρα έχουν αλλάξει οι εποχές, έχουν έρθει τα social media στις ζωές μας. Μην ξεχνάμε ότι περάσαμε και ένα διάστημα 3 ετών που εμείς ειδικά οι καλλιτέχνες ήμασταν παγιδευμένοι χωρίς να έχουμε δουλειά. Έχω κάνει και εγώ προσωπικά διαφήμιση για προϊόντα που αφορούσαν τα παιδιά μου. Το που θα φτάσει ο καθένας για τα οικονομικά του, για την τσέπη του, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Πιστεύω ότι κάτι άλλο θέλει να πει ο Γιώργος Νταλάρας».

Τέλος, ολοκληρώνοντας είπε: «Αυτό που πιστεύω ότι ήθελε να πει είναι ότι "παιδιά είστε καλλιτέχνες, ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, προβάλλετε τη δουλειά σας, τα καλά τραγούδια, να κάνετε καλές συνεργασίες. Μην κάνετε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την δουλειά σας". Εγώ κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον σύντροφο της Γεωργίας: Ήταν πατέρας ενός μωρού που πέθανε και εξαφανίστηκε η σορός του

«Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη» - Η κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη απαντά στον Νίκο Μουρατίδη

Δείτε βρετανικό Typhoon να χτυπά κτίριο των Χούτι: Πέντε νεκροί αντάρτες από τις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης