Μαριάντα Πιερίδη: Είναι δύσκολο να διατηρούμε επαγγελματική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου

Μαριάντα Πιερίδη: Είναι δύσκολο να διατηρούμε επαγγελματική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου

«Αλλά η ζωή συνεχίζεται» πρόσθεσε σε δηλώσεις της για τον Δημήτρη Κατριβέση - Δείτε το βίντεο

mariada_dimitriskatrivesis
Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέση αποκάλυψαν πριν από λίγο καιρό, ότι θα πάρουν διαζύγιο. Παρά τον χωρισμό του όμως, το ζευγάρι εξακολουθεί να έχει σχέσεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα του «Happy Day» σχετικά με αυτό, ότι: «Εφόσον υπάρχει μια επαγγελματική σχέση μεταξύ μας, αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλάσει, λόγω της προσωπικής κατάστασης».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz8uhrpwxxqx)

Στις ίδιες δηλώσεις, η τραγουδίστρια τόνισε πως είναι δύσκολο να συνεργάζονται επαγγελματικά μετά το διαζύγιο, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει, γιατί η ζωή συνεχίζεται.


«Είμαι μια χαρά μετά τον χωρισμό μου, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται. Εφόσον υπάρχει μια επαγγελματική σχέση μεταξύ μας, αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χαλάσει, λόγω της προσωπικής κατάστασης. Είναι δύσκολο να διατηρούμε επαγγελματική σχέση, αλλά η ζωή συνεχίζεται» είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Υπάρχει αγάπη» είπαν σε κοινές δηλώσεις τους
Πριν από μερικές ημέρες, κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τους εντόπισε σε κοινή φωτογράφηση που έκαναν λόγω του πρότζεκτ και ο Δημήτρης Κατριβέσης είπε: «Ετοιμάζουμε κάτι ρομαντικό και νόστιμο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, κλασσική συνταγή επιτυχίας. Η αγάπη είναι εκεί, η οικογένεια είναι εκεί, τα χαμόγελα είναι εκεί. Θέλαμε να το λύσουμε οι δυο μας, αυτή ήταν η μόνη δυσκολία».

Με τη σειρά της, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Έχουμε βρει την τάξη και την ηρεμία μας. Το έχουμε ξαναδεί να γίνεται. Από το 2016 είμαστε στενά συνδεδεμένοι επαγγελματικά».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz0fcoe295tt)

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαίωσε το πρωί της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον χωρισμό της και διευκρίνισε πως διατηρούν άριστες σχέσεις, παρά το διαζύγιό τους.


Πιο συκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Επειδή η ζωή προχωράει, η ζωή συνεχίζεται, θα ήταν αστείο από την πλευρά μου να κρατήσω μυστικό ότι δεν είμαστε μαζί πλέον με τον Δημήτρη. Γιατί φαντάσου να βγει τώρα μια φωτογραφία και να είναι εκείνος κάπου αλλού ή να είμαι εγώ κάπου αλλού. Καλό είναι τουλάχιστον να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά μια επικεφαλίδα, "ναι, δεν είμαστε πια μαζί"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyx1ycsypz21)

Επίσης, πρόσθεσε: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη και έχουμε και επαγγελματικές σχέσεις, ούτως ή άλλως αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και από κοινού αποφασίσαμε να μην το αλλάξουμε αυτό».

Στο τέλος, ανέφερε: «Δεν ξέρω αν αυτό λέγεται σουηδικό. Για τα ελληνικά δεδομένα ίσως, δεν ξέρω. Αλλα όταν έχεις μια δουλειά που πάει πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι θα ήταν βλακώδες από την πλευρά ενός εκ των δύο... Είναι μια δουλειά που την έχουμε μαζί από το 2016».


Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε η πλατφόρμα εγγραφής για την επιστολική ψήφο - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι εκλογείς εντός και εκτός Ελλάδας

Σήμερα στον εισαγγελέα ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία - Το μυστήριο με τα παιδιά του

Δείτε πώς είναι σήμερα στα 83 του χρόνια ο Τσακ Νόρις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης