Μυστική συμφωνία με τον Alpha για την Ελένη Μενεγάκη;

Μυστική συμφωνία με τον Alpha για την Ελένη Μενεγάκη;

Κάποιοι λένε πως της έχει τεθεί ένας «στόχος» τηλεθέασης μέχρι τα μέσα της σεζόν, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή.

Μυστική συμφωνία με τον Alpha για την Ελένη Μενεγάκη;
Μπορεί τις τελευταίες μέρες το επίδομα τρίτεκνης που λαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη από τον ΟΓΑ να έχει πολυσυζητηθεί, η ίδια όμως έκανε αυτό που κάνει πάντα όταν δέχεται επιθέσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία της, δεν απάντησε ποτέ σε όσους την κατηγορούσαν και απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις, ώστε να μην προκαλέσει ακόμα περισσότερα σχόλια, ενώ την ίδια ώρα βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες της για την προετοιμασία της καινούργιας της εκπομπής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ», η ξανθιά παρουσιάστρια έχει κάνει μια μυστική συμφωνία με τον Alpha. Κάποιοι λένε πως της έχει τεθεί ένας «στόχος» τηλεθέασης μέχρι τα μέσα της σεζόν, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από επίσημη πηγή.

Κλείσιμο
«Η νέα της εκπομπή θα έχει, φυσικά, λαμπερούς καλεσμένους και αστρολογία, αλλά περισσότερες δόσεις celebrity gossip, κοινωνικών θεμάτων αλλά και έκτακτης επικαιρότητας όταν χρειάζεται», λέει στο περιοδικό συνεργάτης της. «Η ίδια θα ήθελε να έχει μεγαλύτερο μπάτζετ η εκπομπή της, ώστε να μη γίνουν περικοπές (που φτάνουν το 30%) στους συνεργάτες της. Σίγουρα δεν έχει χαρεί καθόλου με αυτή την αλλαγή, αλλά η ιδιοκτησία του καναλιού δεν της άφησε περιθώρια επιλογών», συνεχίζει.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης