Σήμερα θα γίνει της ...πρεμιέρας!

Σήμερα θα γίνει της ...πρεμιέρας!

Της …πρεμιέρας θα γίνει σήμερα, αφού ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι είναι οι εκπομπές που μας κλείνουν το πρώτο ραντεβού...

Σήμερα θα γίνει της ...πρεμιέρας!
Της …πρεμιέρας θα γίνει σήμερα, αφού ούτε μία, ούτε δύο, αλλά έξι είναι οι εκπομπές που μας κλείνουν το πρώτο ραντεβού της σεζόν.

Ας ξεκινήσουμε με το «Made in star» (Star - 13: 45 μ.μ.)και τη Νικολέττα Ράλλη, που παίρνουν τη θέση του «Super Star» και της Χριστίνας Λαμπίρη. Στην παρέα της παρουσιάστριας θα είναι οι: Στάθης Παπούλιας, Γιώργος Χατζηπαύλου, Ιωάννα Βάσσου, Φραντζέσκα Σαββοργινάκη, Ολγίνα Σαντίκου και Νάσος Γουμενίδη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, στις 15: 45 μ.μ. η Τατιάνα Στεφανίδου θα «μιλήσει» με τον Γιώργο Λιάγκα. Μαζί τους η Σάννυ Μπαλτζή, η Μαρία Σταματέρη, η Σοφία Βόσσου και η Τζούλη Αγοράκη.

Στον Alpha, στις 16:00 μ.μ, η τρελοπαρέα του «Δέστε τους» επιστρέφει ολίγον αποδεκατισμένη με τον Νίκο Μουτσινά, τη Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, αφού ο Νότης Χριστοδούλου αποφάσισε να μείνει εκτός, όπως ο ίδιος μας πληροφόρησε μέσω του Twitter του.

«Υπάρχει λύση» θα μας πει η Ράνια Θρασκιά και ο Νίκος Σαμοΐλης μέσα από το Alter στις 17:00 μ.μ. Με τη συνδρομή και την πολύτιμη βοήθεια ειδικών και επιστημόνων από πολλούς χώρους, και με τη συμμετοχή των τηλεθεατών, η εκπομπή αναζητά λύσεις που θα δίνουν διέξοδο σε δυσεπίλυτα προβλήματα.

Επίσης, η «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη συνεχίζει από απόψε Δευτέρα στο Mega Δευτέρα και για κάθε Δευτέρα στις 23:10 μ.μ., αλλά και το «Netweek» της Eλλης Στάη  επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη ΝΕΤ στις 22: 00 μ.μ.

Καλή τους επιτυχία!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης