Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη - Δείτε βίντεο

Κάτια Ταραμπάνκο: Οι βουτιές της στη Σαντορίνη - Δείτε βίντεο

Το μοντέλο «πλημμύρισε» το Instagram με κλιπ και φωτογραφίες από το νησί

tarabanko993
Η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε στη Σαντορίνη για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα και μοιράστηκε βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο και νικήτρια του «GNTM» ανέβασε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ένα βίντεο από την παραμονή της σε κάποια παραλία του νησιού. Με ένα λευκό μπικίνι, η Κάτια Ταραμπάνκο στάθηκε μπροστά στον φακό σε διάφορες πόζες, μέσα και έξω από τη θάλασσα, ενώ κατέγραφε τον εαυτό της σε βίντεο. 

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Κατά την παραμονή της στο νησί, η Κάτια Ταραμπάνκο απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα, έκανε βόλτες στα σοκάκια και είδε το ηλιοβασίλεμα. Σε stories έδειξε φωτογραφίες από τις ώρες χαλάρωσης εκεί και σε ένα στιγμιότυπο, έδειξε μέρος του δωματίου, στο οποίο μένει και κυρίως τη θέα που βλέπει από το μπαλκόνι της.
santorini_tarabanko
taarabanko111
tarabankoo
santorini32
kaatia8393

Η Κάτια Ταραμπάνκο δείχνει να έχει ιδιαίτερη σχέση με το νησί, καθώς το προτιμάει συχνά για το διάλειμμά της από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Σε ανάρτηση που έκανε το καλοκαίρι του 2023, η Κάτια Ταραμπάνκο φωτογρφήθηκε ξανά στη Σαντορίνη, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.

Φόντο πίσω της είχε μία πισίνα, αλλά και το γαλάζιο της θάλασσας. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Κάτια Ταραμπάνκο εξέφρασε τη χαρά της που βρίσκεται εκεί. Συγκεκριμένα, είχε γράψει: «Το χαμόγελο λέει πολλά και αγαπάμε την κοιλιά 😂🍫🔆♥️».

Δείτε την ανάρτησή της:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης