Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Δεν με απασχολεί ο γάμος αλλά το να περνάμε καλά οι δυο μας

Η αναφορά της τραγουδίστριας στον σύντροφό της

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη, μιας και το προηγούμενο διάστημα είχε συζητηθεί ένα μονόπετρο δαχτυλίδι που φορούσε σε βίντεο, το οποίο ανάρτησε στο TikTok.

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για την πρεμιέρα του «After Dark», το οποίο θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου.  Απόσπασμα από τη συνέντευξη, που προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη» δείχνει τη Δέσποινα Βανδή να λέει ότι δεν την απασχολεί το να κάνει ακόμη έναν γάμο.

Δείτε το βίντεο

Στην αρχή του βίντεο, η Δέσποινα Βανδή ακούγεται να λέει: «Ευτυχώς, η γέννηση των παιδιών μου ήταν αυτή που ήρθε και με γείωσε».

Στην πορεία, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και την πιθανότητα να τον παντρευτεί, σχολίασε: «Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος, οι δυο μας να περνάμε καλά, αυτό με ενδιαφέρει».

Στην πορεία, ο παρουσιαστής ρωτάει την καλεσμένη του: «Αν ήταν τραγούδι, ποιο θα ήταν;» με τη Δέσποινα Βανδή να απαντάει «ο Γυρισμός». Τέλος, την κάλεσε να συμπληρώσει τη φράση «ο Βασίλης είναι πολύ καλός στο...». Σε εκείνο το σημείο, η τραγουδίστρια γέλασε από αμηχανία.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε ούτε να την κοιτάζουμε, λέει η Ελληνίδα αεροσυνοδός που «άδειασε» την σταρ

Ποιος είναι ο Μοχάμεντ Αμρά που απέδρασε στη φονική ενέδρα στη Νορμανδία - Σκληρός ποινικός με 13 καταδίκες

Αναζητούνται ο οδηγός και η συνοδός που ξέχασαν αγοράκι 4,5 ετών για έξι ώρες σε σχολικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr