Μαρίνα Σάττι: Αφιερώνει το νέο της τραγούδι στον πατέρα της

Μαρίνα Σάττι: Αφιερώνει το νέο της τραγούδι στον πατέρα της

Ο Αλί Οσμάν Σάττι έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 65 ετών

SATTI-MARINA-PATERAS
Λίγο μετά την επιστροφή της από τη Σουηδία και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης 14 Μαΐου η τραγουδίστρια έκανε γνωστό με αναρτήσεις στο Instagram της, ότι το νέο της άλμπουμ είναι διαθέσιμο και ένα από τα νέα της τραγούδια, είναι το «Αχ θάλασσα».

Το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι αφιερωμένο στον πατέρα της, Αλί Οσμάν, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο. Σε story της στο προφίλ της, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στιγμιότυπο με τον τίτλο του «Αχ θάλασσα», βάζοντας στην ανάρτησή της ένα εικονίδιο που γράφει «dad», δηλαδή «μπαμπάς».

Η ανάρτησή της
satti

Στο «Αχ θάλασσα» η Μαρίνα Σάττι τραγουδάει: «Αχ θάλασσα, θάλασσά μου εσύ, μέσα σου πάρε με για να πνιγώ, χωρίς αγάπη δεν θέλω εδώ, να ζήσω στη στεριά. Μα εσύ είσαι τόσο ατάραχη, θάλασσά μου, γυαλί που καθρεφτίζεις πουλιά, μα εγώ είμαι κύμα. Αχ θάλασσα, θάλασσά μου, εγώ για ένα θαύμα σου απόψε ζω, με μια τρικυμία να βυθιστώ, μες στον μαύρο βυθό».

Ο Αλί Οσμάν Σάττι έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο σε ηλικία 65 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει για τη Σουηδία, η τραγουδίστρια ξέσπασε σε κλάματα όσο βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα του «Στούντιο 4» όπου ήταν καλεσμένη. Ο λόγος ήταν η έμμεση αναφορά στην πολύ πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.
Η Μαρίνα Σάττι στον καναπέ του «Στούντιο 4» | 25/04/2024 | ΕΡΤ
Κλείσιμο

Η ίδια όμως, αφού έκλαψε, τόνισε ότι πλέον, δεν μπορεί και δεν θέλει να κρύβει τα συναισθήματά της τώρα που τα «φώτα» είναι στραμμένα πάνω της. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε: «Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο - ρεζίλι τέλος πάντων - όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou.gr: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις ΑΙ στην Υγεία

H πραγματική «Μάρθα» από το «Μικρό Ταρανδάκι» ζητάει τώρα 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν για τη συνέντευξή της

Μπαρζάν Ματζίντ: Ο «Σκορπιός» του trafficking και η άγνωστη διαδρομή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης