Μαριάννα Κιμούλη: Κάθε φορά που ερχόμουν σε ρήξη με τους γονείς μου, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους

Μαριάννα Κιμούλη: Κάθε φορά που ερχόμουν σε ρήξη με τους γονείς μου, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους

Σαν να γιορτάζουν την αυτονομία μου, πρόσθεσε η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη

mariannakimoyl_i
Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, Μαριάννα, ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου, η οποία μίλησε τόσο για τα βήματά της στην υποκριτική, όσο και για τη σχέση με τους γονείς της.

Η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε για τον πατέρα και τη μητέρα της: «Με προστάτεψαν πάρα πολύ από τη δημοσιότητα, αλλά δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Μου αρέσει να εκτίθεμαι μέσω της δουλειάς μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1asun1iq4xt)

Στην πορεία, η ηθοποιός πρόσθεσε για την οικογένειά της, ότι κάθε φορά που έρχονταν σε ρήξη οι γονείς της μαζί της, υπήρχε μέσα τους μια κρυφή χαρά. Σχετικά με αυτό, η ίδια εξήγησε: «Είναι τελείως διαφορετική η εικόνα που έχω εγώ για τη μητέρα μου από τη δημόσια εικόνα της. Ήμουν πολύ αντιδραστική σαν παιδί και έκανα πάντα του κεφαλιού μου, περισσότερο διαφωνούσα με τους γονείς μου, παρά συμφωνούσα. Άργησα να το καταλάβω, αλλά συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που διαφωνούσα έντονα μαζί τους και ερχόμασταν σε ρήξη, υπήρχε μία κρυφή χαρά μέσα τους. Σαν να γιορτάζουν την αυτονομία μου με έναν τρόπο. Πάντα ήθελαν να είμαι αυτόνομη, να έχω την άποψή μου».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1asuzhzk0s9)

Όσο για την αντίδραση του πατέρα της, όταν τον ενημέρωσε πως θα ασχοληθεί με την υποκριτική, η Μαριάννα Κιμούλη ανέφερε: «Σίγουρα είχε ενστάσεις, αλλά δεν μου έχει πει τίποτα μέχρι σήμερα. Πάντα μου έλεγε η ζωή σου είναι η ζωή σου, θα κάνεις ό,τι θέλεις εσύ. Δεν με αντιμετώπισε ποτέ κτητικά».


Ειδήσεις σήμερα:

ΠΟΜΙΔΑ και ΑΑΔΕ απαντούν: Υπάρχει σήμερα «νόμιμη αύξηση» στα ενοίκια και πόση είναι;

Απίστευτη ιστορία στην Αλγερία: Τον απήγαγαν το 1998 και τον κρατούσαν για 26 χρόνια σε υπόγειο 100 μέτρα από το σπίτι του

Θρίλερ στο Μενίδι με νεκρή γυναίκα στη μέση του δρόμου - Την μαχαίρωσαν στην κοιλιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης