Αθηναΐς Νέγκα για Αλευρά – Καλούτα: Ήταν έξω από τα νερά τους

Αθηναΐς Νέγκα για Αλευρά – Καλούτα: Ήταν έξω από τα νερά τους

Νομίζω ότι ήταν δύσκολο γι' αυτούς, σχολίασε για τους φετινούς παρουσιαστές της Eurovision

negfka
Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και μοιράστηκε την άποψή της για τη φετινή Eurovision και τους παρουσιαστές, τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

Η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Για τον μουσικό διαγωνισμό, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Παρακολούθησα τη Eurovision. Νομίζω ότι έχει γίνει ένας διαγωνισμός ποιος θα σοκάρει περισσότερο. Μερικές φορές αυτά τα σοκ είναι πολύ ευχάριστα. Δεν βλέπω Eurovision, είδα φέτος επειδή είχε αποκτήσει ένα παράπλευρο ενδιαφέρον».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bramps1wyh)
Κλείσιμο

Σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι, η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε: «Εκτιμώ ως τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι, εγώ προσωπικά - μπορεί να μην εκφράζω την πλειονότητα του κόσμου - δεν αισθάνθηκα ότι αυτό ήταν το καλύτερό της τραγούδι. Βλέποντας και τα υπόλοιπα στον διαγωνισμό, ήταν εντάξει. Αλλά, δεν είμαι και αρμόδια για να σας πω την αλήθεια. Δεν ξέρω πού βασίζεται η Eurovision, είναιι ένα σόου. Δεν έχουμε λόγο ούτε να το επικρίνουμε ιδιαίτερα. Είναι αυτό που είναι. Δεν περιμένουμε να μας σώσει καλλιτεχνικά η Eurovision, έτσι δεν είναι;».

Σχετικά με τους εκφωνητές της Eurovision 2024 για την ΕΡΤ, η Αθηναΐς Νέγκα υποστήριξε ότι αν και είναι πολύ αξιόλογοι καλλιτέχνες, ήταν «έξω από τα νερά τους» και τελικά δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Είναι πολύ βαρύ να βάλεις έναν εξαιρετικό ηθοποιό – όπως είναι ο Θανάσης Αλευράς – τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ μαζί με έναν πάρα πολύ καλό τραγουδιστή και showman, όπως είναι ο Ζερόμ Καλούτα, να τους βάλεις να κάνουν μια παρουσίαση Eurovision είναι έξω από τα νερά τους. Πιστεύω και πολλοί συνάδελφοι θα δυσκολεύονταν. Νομίζω ότι ήταν δύσκολο γι' αυτούς. Δεν ξέρω να τους βαθμολογήσω, δεν άκουσα και κάθε λέξη που είπαν. Είναι τρικλοποδιά σχεδόν να βάλεις έναν άνθρωπο... δεν λέω ότι συνέβη επίτηδες. Αλλά ήταν έξω από τα νερά τους. Χαίρομαι πάρα πολύ να τους βλέπω να τραγουδούν και να παίζουν».

Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια σε γονείς-τέρατα που μισούσαν την 3χρονη κορούλα τους και τη βασάνιζαν για μέρες πριν πεθάνει

Ο Φίτσο βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου μετά την απόπειρα δολοφονίας του, λέει ο Ορμπάν

Φωτογραφίες: Η εντυπωσιακή ομοιότητα του Μπίλι Ζέιν με τον Μάρλον Μπράντο στην ταινία για τον μεγάλο ηθοποιό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης