Στάθης Σχίζας: Η κόρη μου έμαθε από τα sites ότι χωρίσαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Όταν χώρισα με τη μητέρα της κόρης μου, πήγαμε σε έναν παιδοψυχολόγο, ανέφερε

Ο Στάθης Σχίζας μίλησε για την κόρη του και τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον χωρισμό του από τη μητέρα της. Επίσης, αποκάλυψε πως η κόρη του έμαθε τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα από τα sites.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου».

Για την 10χρονη κόρη του ανέφερε: «Η σχέση μας είναι άριστη. Και όσο μεγαλώνει είναι όλο και πιο καλή, γιατί κουβεντιάζουμε. Συζητάμε μέχρι εκεί που μπορεί να συζητήσεις με ένα παιδί. Προσπαθώ να τη βάζω σε μια διαδικασία να σκέφτεται τα πάντα, αλλά δεν θέλω να της στερήσω και την παιδικότητά της».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, για τον χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του και μητέρα της κόρης του, ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Όταν χώρισα με τη μητέρα της κόρης μου, πήγαμε σε έναν παιδοψυχολόγο. Για μένα αναγκαστικά πρέπει να πας, πόσω μάλλον όταν είναι μικρό το παιδί. Μπορεί να την τραυματίσεις ψυχικά εφ’ όρου ζωής, με μια λάθος κίνηση χωρίς να το ξέρεις. Δεν γεννηθήκαμε γονείς. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι καλός πατέρας, αυτό θα μου το πει η κόρη μου όταν μεγαλώσει».

Και πρόσθεσε: «Αν κάνω στο μέλλον σταθερή σχέση, θα την γνωρίσω στην κόρη μου. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε συνέχεια στο παιδί. Την Αλεξάνδρα την ήξερε. Δεν μέναμε όλοι μαζί να θέλει κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση. Απλά δεν την ξαναείδε. Το έμαθε από τα sites ότι χωρίσαμε, ρώτησε: "Αν χωρίσαμε;", της είπα: "Ναι, χωρίσαμε". Θέλω να πιστεύω ότι στο σχολείο μιλάνε για τα παιχνίδια τους, για τις κούκλες τους, για τα μαθήματά τους κι όχι για τη σχέση μεγάλων ανθρώπων».

Τέλος, για τη δημοσιότητα που απέκτησε μετά από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε: «Από το "Survivor" ξεκίνησαν όλα. Εμείς που βγαίνουμε από τα ριάλιτι είμαστε πάρα πολύ εφήμεροι. Δεν είμαστε καν διάσημοι, αναγνωρίσιμοι είμαστε, οι διάσημοι είναι στο Χόλιγουντ, παροδικά. Ήρθαμε σαν κομήτες, 2-3 χρόνια, αυτό, δεν είναι ότι κάνουμε πυρηνική φυσική. Αυτή την άποψη έχω εγώ».


Ειδήσεις σήμερα:

Youth Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους δικαιούχους και τη διαδικασία - Πότε καταβάλλεται, πού εξαργυρώνεται

Διδυμότειχο: Στο σύνδρομο του αιφνίδιου θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του 4μηνου βρέφους

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr