Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Super Κικής - Τι ζητάει από τη YouΤuber

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Super Κικής - Τι ζητάει από τη YouΤuber

O δικηγόρος του θεατρικού παραγωγού μίλησε για τη δικαστική τους διαμάχη 

mavrikios-mavrikiou
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Super Κικής, μετά τα βίντεο που ανέβασε η ίδια στα social media και αναφερόταν στον ίδιο και τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση.

Στα βίντεό της, η Instagrammer και YouTuber αναφερόταν στο ζευγάρι, λέγοντας πως στην πραγματικότητα δεν είναι μαζί και ισχυριζόμενη, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, σε ένα από τα βίντεό της, η Super Κική έλεγε: «Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δεν ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να με κάνουν cancel. Ξέρει πολύ καλά, γιατί ειρωνευόμουν στο βίντεο, όπως ξέρει κι όλη η Ελλάδα. Μαυρίκιε, φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο, που έχει γίνει γνωστός, επειδή έχει γίνει ρεζίλι που λέει ψέματα. Να μην πω τι ψέματα λέει. Φεύγα, ψευτιές. Ποιο ζευγάρι; Στη φαντασία σου εννοείς, ζευγάρι; Ποιος τα λέει αυτά; Για αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλοι αναρωτιούνται "τι μας λέει τώρα αυτός;". Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1f56h1icqh5)

Ο δικηγόρος του μουσικού και θεατρικού παραγωγού, Νίκος Αλετράς μίλησε στο «Πρωινό» κι αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με τη Super Κική.

«Πράγματα, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα κι από εκεί και πέρα, ενόψει ότι είχε γίνει μια προσπάθεια αμοιβαίας επίλυσης της μεταξύ τους διαφωνίας ή παρεξήγησης, υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της Super Κικής να γίνει μια κοινή εκπομπή, προκειμένου να διευθετηθούν αυτά τα ζητήματα. Παρόλα αυτά, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα», εξήγησε.

Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο θέμα. Η βασική αξίωσή του δεν είναι τα χρήματα, αλλά να αφαιρεθούν οι εκπομπές που αφορούν τον ίδιο, στα πλαίσια της σάτιρας».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει κι αυτός διαμάχη με την Instagrammer, είπε από την πλευρά του: «Θέλω να πω κάτι, το οποίο είναι δυστύχημα για μένα. Η συγκεκριμένη κυρία βγαίνει και με καθυβρίζει συνέχεια. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ούτε και πρόκειται. Στη συγκεκριμένη κυρία δίνουν βήμα πολλές εκπομπές, ξέρεις γιατί; Αν βγει κάποιος και πει ότι ο Λιάγκας είναι μαλ*****, ακόμα κι ο τελευταίος να το πει και μόνο ο τίτλος "ο Λιάγκας είναι βλαξ" θα κάνει τον γύρο των εκπομπών. Άρα δίνουν σε αυτούς τους ανθρώπους βήμα μόνο και μόνο για να βρίσουν κάποιον που έχει βήμα αυτή τη στιγμή, μια επιτυχία, μια εκπομπή, για να κάνουν νούμερα, για να κάνουν το κομμάτι τους. Αυτό είναι θλιβερό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ το 1994 το μοιραίο ελικόπτερο για τον Ραϊσί - Τα σενάρια για την απόκτησή του από το Ιράν

Νορβηγικό πλοίο έκανε έρευνες για φυσικό αέριο νότια της Κρήτης - Διάβημα της Λιβύης στον Έλληνα πρέσβη

Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας: Μια νεκρή και ένας χωρίς τις αισθήσεις του από φωτιά - Ήταν αδέλφια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης