Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: Περάσαμε δύσκολα, είναι μια ευαίσθητη στιγμή

Είναι μια ιστορία απίστευτη, θα τη μάθετε, όταν όλα πάνε καλά και τελειώσουν, είπε για την περιπέτεια της υγείας του καλλιτέχνη

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά από το εγκεφαλικό που υπέστη και βρίσκεται πλέον, σπίτι του, όπου κι αναρρώνει από την περιπέτειά του.

Μιλώντας για εκείνον στο «Πρωινό ΣουΣού», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον οποίο τους συνδέει μια στενή φιλία, δήλωσε: «Μιλάω με την Άννα (σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα), πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει χρόνο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα».


Μίλησε επίσης, για το εγκεφαλικό που υπέστη ο καλλιτέχνης, εξηγώντας πως πρόκειται για μια πολύ περίεργη ιστορία, που θα εξηγήσει ο ίδιος ο Δημήτρης Σταρόβας, όταν επανέλθει πλήρως.

«Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρωί κι ήταν μια χαρά μέχρι τις 10. Είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε, δεν θα το πιστέψετε», τόνισε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Κατά λάθος βρέθηκε η Άννα εκεί, την ώρα εκείνη. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να τον δει. Είναι μια ιστορία απίστευτη, θα τη μάθετε, όταν όλα πάνε καλά και τελειώσουν».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ευρωπαϊκός άθλος του Ολυμπιακού: To συγκλονιστικό ρεκόρ, οι πανηγυρισμοί και η μαγική πορεία ως την κορυφή

Βίντεο από drone: Δείτε τι έγινε στον Πειραιά τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 με τη Φιορεντίνα

Υπό τον φόβο των προστίμων για την πυροπροστασία οι ιδιοκτήτες ξεριζώνουν ακόμα και δέντρα από τα οικόπεδά τους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr