Κατερίνα Ζαρίφη: Πρωινή εκπομπή αναλαμβάνεις μόνο αν είναι ξεκάθαρο αν θα κάνεις ψυχαγωγία ή ενημέρωση

Κατερίνα Ζαρίφη: Πρωινή εκπομπή αναλαμβάνεις μόνο αν είναι ξεκάθαρο αν θα κάνεις ψυχαγωγία ή ενημέρωση

Δεν θα μπορούσα να κάνουμε μαζί εκπομπή, είναι ένας παρουσιαστής «πιστόλι», αλλά διαφέρουμε, πρόσθεσε για τον Γιώργο Λιάγκα

katerina-zarifi
Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, τις συνεργασίες της, αλλά και το ενδεχόμενο να έκανε εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, δήλωσε: «Περισσότερη αγωνία είχα κατά τη μετάβαση στο να κάνω κάτι μόνη μου, όχι για το όνομα "Ζαρίφη" να πάρει τα πάνω του, αλλά να κάνω αυτή τη μετάβαση και να διατηρήσω τα χαρακτηριστικά μου».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Θεωρώ πολύ βασικό για τον άνθρωπο που ηγείται να διατηρήσει το χιούμορ του, αλλά να διατηρήσει και τις ισορροπίες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1ojflilhur5)
Κλείσιμο

Όσο για το αν απαντά σε δηλώσεις άλλων ή σε μηνύματα, η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι το κάνει μόνο σε περιπτώσεις ομοφοβίας ή ρατσισμού.

«Δεν είμαι καλή στο κομμάτι του να απαντήσω σε κάποιον. Δεν είναι θέμα διπλωματίας, γιατί σε αυτούς που δεν έχω απαντήσει, δεν έχω και καλές σχέσεις. Αν θιγεί η αξιοπρέπειά μου ή αν κάποιος θίξει κάτι που για εμένα είναι κόκκινη γραμμή, θα απαντήσω. Απαντάω σε ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια, δεν κρατιέμαι», τόνισε.

Για την εκπομπή της, με τίτλο «Οδός Ζαρίφη», είπε: «Είμαι κάθετα αντίθετη στην λογική "αποφασίζουμε και διατάζουμε". Τώρα πια ξέρω και θα αλλάξω κάτι που δεν μου αρέσει στην εκπομπή. Δεν νομίζω ότι μπορώ να υπηρετήσω μια πρωινή καθημερινή εκπομπή. Είναι μια πολύ γοητευτική ζώνη, αλλά για εμένα το πρωινό πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι ξεκάθαρος για το τι θες. Δηλαδή να είναι ξεκάθαρο αν θα κάνεις ψυχαγωγία ή ενημέρωση», λέει.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να έκανε μια εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να κάνουμε μαζί εκπομπή. Συμφωνώ ότι είναι ένας παρουσιαστής "πιστόλι", αλλά διαφέρουμε παρασάγγας. Διαφέρουμε και στις απόψεις μας και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα

24 ώρες μετά την καταδίκη του ο Τραμπ συγκέντρωσε πάνω από 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική του
εκστρατεία

Δεν έχουν τέλος οι δολοφονίες υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές του Μεξικού - Στους 25 ο αριθμός των νεκρών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης