Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική στο πώς θα σχολιάσει

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Μαλέσκου: Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική στο πώς θα σχολιάσει

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον

tsimtsili-maleskou
Τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το πρόωρο τέλος του «TV Queen» και το τηλεοπτικό της μέλλον σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της, το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου στον αέρα του «Happy Day».

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός ότι ολοκληρώνεται νωρίτερα από το προγραμματισμένο το «TV Queen», για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το πρωινό του Open.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1qzh81sd5k9)

Κλείσιμο
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή των δηλώσεων θέλησε να εκφράσει την άποψή της για τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η Ιωάννα που είναι ένα έμπειρο κορίτσι, θεωρώ ότι εχθές έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική στο πώς θα σχολιάσει γιατί ακόμα και αν θες και ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι άλλο, πρέπει να ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εκπομπή στον αέρα. Δεν το λέω αυτό επειδή η Ελένη είναι φίλη μας, αλλά είναι ένα κορίτσι που την δουλεύει την εκπομπή της και για τον μέσο όρο του σταθμού τα πάει και μια χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι η Ιωάννα δεν το σκέφτηκε εκείνη την ώρα. Δε κατάλαβε ότι εκφράζοντας την επιθυμία της να κάνει το πρωινό, θα έβγαινε αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Μου έχει συμβεί και εμένα να είμαι σε ένα κανάλι και να μάθω από ένα δελτίο τύπου ότι έρχεται κάποιος να με αντικαταστήσει. Όταν όμως έχει μια προσωπική σχέση, περιμένεις. Αν σε κάποιον προτείνουν να έρθει να σε αντικαταστήσει είναι αλλιώς, είμαστε επαγγελματίες και τα κανάλια επιχειρήσεις».

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Στις τηλεοπτικές κάμερες, η παρουσιάστρια δήλωσε αναφορικά με το τέλος του «TV Queen»: «Κάθε πρόωρη ολοκλήρωση μιας συνεργασίας σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Όταν κάτι είναι να κλείσει τον κύκλο του, σέβεσαι τους λόγους, εναρμονίζεσαι και προχωράς. Δεν το περίμενα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1qyydhi7nmx)

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την συνεργασία τους, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε: «Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και για το αν είναι αβέβαιο το τηλεοπτικό του μέλλον λόγω συμπεριφοράς. Δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψή μου. Δεν εύχομαι για κανέναν να είναι αβέβαιο το μέλλον του. Μέχρι τώρα κυλάνε όλα μια χαρά, έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε».

Τέλος, σχετικά με το σενάριο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Open, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να πω. Το σενάριο να συνεργαστώ ξανά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μου ακούγεται όμορφο».

Ειδήσεις σήμερα:

Το twitter βάζει φρένο στο πορνογραφικό και βίαιο περιεχόμενο για τους κάτω των 18 - Οι αλλαγές στην πλατφόρμα

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία

Ένα μυστηριώδες χειρόγραφο του «Ξένου» του Καμύ βγαίνει σήμερα στο σφυρί - Η παράξενη ιστορία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης