Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνοντας ένα flashback στο παρελθόν, ίσως έπρεπε να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μου

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Κάνοντας ένα flashback στο παρελθόν, ίσως έπρεπε να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μου

Αυτό το συνεσταλμένο, κλειστό κορίτσι της δεκαετίας του '70 προχώρησε, δούλεψε, πρόσθεσε 

alkistis-protopsalti
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα της, τη στιγμή που θυμάται μέχρι σήμερα, αλλά και τη ζωή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, δήλωσε: «Νομίζω ότι ο κόσμος βλέπει μια αλήθεια πάνω μου που δεν έχει καμία διαφορά η Άλκηστις στη σκηνή και έξω από αυτή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το πάθος και η όρεξή μου να συνεχίζω να ψάχνω δεν έχει μειωθεί ούτε χιλιοστό. Βλέπω τρεις γενιές στις συναυλίες μου. Βλέπω το παιδί των 10, τη μαμά και των μπαμπά των 35 και τη γιαγιά. Δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1r9iuiwpguh)
Κλείσιμο

Αναφορικά με το παρελθόν της και το αν μετανιώνει για κάτι, δήλωσε: «Κάνοντας ένα flashback στο παρελθόν ίσως έπρεπε να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο στον εαυτό μου. Είναι τέτοιο το πάθος για το τραγούδι και τον κόσμο που τα φέρνει όλα σε μια ισορροπία».

Συμπλήρωσε επιπλέον: «Δεν είμαι show woman ακριβώς. Αλλά αυτό το συνεσταλμένο, κλειστό κορίτσι της δεκαετίας του '70 προχώρησε, δούλεψε. Ψαχνόμουν να γίνω καλύτερη, να κινώ καλύτερα το σώμα μου και να μεταφέρω ειδικά στο εξωτερικό, μέσα από την έκφραση της φωνής μου, τι θέλω να πω. Αλλά όλα έγιναν αργά, ωραία και συνειδητά».

Τέλος, μίλησε για την αγαπημένη στιγμή στην καριέρα της. «Μία στιγμή από όλα αυτά τα 50 χρόνια καριέρας, θα διάλεγα τη στιγμή της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004. Δεν ακούγαμε τίποτα και όταν βγαίνω από το στάδιο, ακούω το "ααα" και όπου έβλεπα, ήταν χρώματα, χαρούμενοι άνθρωποι, φωνές, νομίζω είναι μια τρομερή στιγμή. Και τη στιγμή που έλεγα τα "Παιδιά του Πειραιά". Είδα ένα τεράστιο φεγγάρι, τον κόσμο, τα χρώματα και βέβαια το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα θέματα που έπεσαν σήμερα σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία - Δείτε τις απαντήσεις

Συνελήφθησαν οι γονείς της 29χρονης που την υποχρέωναν να ζει σε ξύλινο κλουβί στην Καλαμάτα


Ο 37χρονος στην Χαλκίδα έσφαξε και λήστεψε την 63χρονη σε 20 λεπτά - Μετά πήγε να παίξει τα χρήματα στον τζόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης