Γιάννης Στάνκογλου για Σίσσυ Χρηστίδου: Μου φάνηκε άρρωστο, ήταν σίγουροι ότι το ήξεραν

Τι ξέρατε, αφού δεν ισχύει τίποτα, δήλωσε ο ηθοποιός για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την παρουσιάστρια

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από καιρό, τα οποία τον ήθελαν σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο ηθοποιός ως καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου, μοιράστηκε την εμπειρία του από τη σχέση που του χρέωσαν τα μέσα ενημέρωσης, την οποία διέψευσαν άμεσα και οι δύο πλευρές.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Ήταν παρά τη θέλησή μου και χωρίς να γίνει τίποτα. Ήταν εντελώς fake. Ταράχτηκα πάρα πολύ. Επειδή ξύπνησα κι είδα μηνύματα στο κινητό μου και μετά είδα κι εκπομπές να το αναπαράγουν και να είναι σίγουροι ότι το ήξεραν. Τι ξέρατε; Αφού δεν ισχύει τίποτα. Εγώ δεν το ήξερα, πώς το ξέρατε εσείς; Μου φάνηκε πολύ άρρωστο. Δηλαδή να υπήρχε κάτι, έστω μια υπόνοια και να πεις βάλε την ουρά στα σκέλια και γέλα το, αλλά χωρίς τίποτα μου φάνηκε λίγο…».

Δείτε το βίντεο

Επίσης, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το συγκεκριμένο περιστατικό, φροντίζοντας παράλληλα να ενημερώσει την κόρη του πριν το μάθει από αλλού: «Πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο που έβγαλε την πρώτη είδηση και της λέω: "Γιατί; Θα σου άρεσε αν στο έκαναν εσένα αυτό; Να πω εγώ σε μία εκπομπή ότι σε είδα με κάποιον σε ένα μπαρ να φιλιέσαι, όπου δεν είναι ο σύζυγός σου. Πώς θα σου φαινόταν ενώ έχεις και παιδιά;". Ευτυχώς μίλησα στην κόρη μου το ίδιο βράδυ και της είπα ότι υπάρχει αυτό και δεν ισχύει τίποτα κι αν ισχύει κάτι θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε και θα σας το πω εγώ και κανένα κανάλι, καμία εκπομπή. Και έτσι έγινε, πήγε η κόρη μου την επόμενη ημέρα στο σχολείο και τη ρωτούσαν: "Τι έγινε με τον μπαμπά σου;"». 

Ο ηθοποιός τόνισε τη σημασία των παιδιών του στην αντιμετώπιση του θέματος: «Αν δεν είχα παιδιά, μπορεί να το άφηνα και λίγο. Τα παιδιά έπαιξαν ρόλο. Το έλυσα. Έχω και τους δικηγόρους μου. Μερικές φορές χρειάζονται. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, πρώτη φορά για εμένα».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε άλλη μια παρόμοια εμπειρία που είχε στο παρελθόν: «Άλλη μια φορά με είχαν βγάλει μια φωτογραφία με την πρώην σύζυγό μου, που είχαμε πάει στην Αίγινα για τα βαφτίσια του γιου, παπαρατσικές και ταράχτηκα, ξαφνιάστηκα. Δεν το έχω βιώσει αυτό το πράγμα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν προσέχει πια τώρα που είναι ελεύθερος, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε: «Δεν με νοιάζει πια, δεν με νοιάζει πια. Πρέπει να μην είσαι ο εαυτός σου ας πούμε; Να κρύβεσαι για να μην βγει το οτιδήποτε. Δηλαδή, πια λέω μισή ντροπή δική σου, μισή ντροπή δική μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Προσωπικός Αριθμός έρχεται τέλος καλοκαιριού - Πώς θα τον επιλέγουμε μόνοι μας

Επιστολική ψήφος - Ευρωεκλογές: Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο διαλογής στο Περιστέρι

ΕΛΑΣ: Το βίντεο από την επιχείρηση εκκένωσης των κατειλημμένων κτηρίων σε Εξάρχεια και Κυψέλη - Βρήκαν κοντάρια και κράνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr