Γιάννης Κότσιρας: Θαυμάζω πολύ τους ράπερ, τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές

Τα περισσότερα παιδιά ακούνε ραπ και όχι τραπ, επισήμανε

Ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τη μουσική του σήμερα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους ράπερ. Σε συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «2night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιουνίου, ο τραγουδιστής αποκάλεσε τους ράπερ «σύγχρονους ποιητές».

Εξηγώντας το παραπάνω, δήλωσε: «Τα περισσότερα παιδιά ακούνε ραπ και όχι τραπ, το μεγάλο μέλος της νεολαίας ακούει ΛΕΞ, Λόγο Τιμής, 12ο Πίθηκο και άλλα. Μου αρέσουν πάρα πολύ, τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές. Νομίζω ότι οι περισσότεροι προέρχονται από τον κόσμο του B.D. Foxmoor που έφερε τη δική του άποψη της ραπ στην Ελλάδα, αυτή είναι η δική μου η άποψη. Άνετα θα συνεργαζόμουν μαζί τους, τους θαυμάζω πολύ».

Δείτε το βίντεο

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε, πως όταν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να ασχοληθεί με τη μουσική. «Όταν είμαι στενοχωρημένος δεν μπορώ να κάνω μουσική, πέφτω σε βαθιά κατάθλιψη και δεν θέλω κανέναν. Τα τελευταία χρόνια που έχω φτάσει μια ωραία οικογένεια, είναι η Κατερίνα μου, είναι τα παιδιά μου, γράφω συνέχεια και μου βγαίνουν ωραία πράγματα» ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Σου παίρνουν και σάλιο;»: Ο δολοφόνος της 63χρονης στη Χαλκίδα ψάρευε την κόρη της

Πανελλαδικές 2024: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Αστάθεια και βοριάδες σήμερα - Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr