Οι εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν στο «Πρωινό mou»

Οι εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν στο «Πρωινό mou»

Φαίη και Γιώργος βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία της εκπομπής και συνεργάζονται με όλους τους συντελεστές και την καινούργια αρχισυντάκτρια, Αγγελική Γιαννακοπούλου, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Οι εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν στο «Πρωινό mou»
Αποφασισμένοι να κερδίσουν και φέτος τη μάχη της τηλεθέασης είναι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας που ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του «Πρωινού mou» στις 10 Οκτωβρίου.Φαίη και Γιώργος βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία της εκπομπής και συνεργάζονται με όλους τους συντελεστές και την καινούργια αρχισυντάκτρια, Αγγελική Γιαννακοπούλου, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

«Κι ενώ όλοι νομίζουν ότι δεν θα αλλάξει τίποτα, ο Γιώργος και η Φαίη είναι αποφασισμένοι να κάνουν ξανά την έκπληξη σε όλα τα επίπεδα. Και δεν θα μείνουν μόνο στην εξωτερική αλλαγή της Φαίης, λέει στο περιοδικό «People» πηγή από το Mega και συνεχίζει: «Θα ξεκινήσει από την αρχή κιόλας της σεζόν ένας διαγωνισμός μαγειρικής, του οποίου σαφώς και θα ηγείται ο Άκης Πετρετζίκης. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός θα γίνεται με τη συμμετοχή απλών, καθημερινών ανθρώπων από το τηλεοπτικό κοινό, οι οποίοι θα φιλοξενούνται στο πλατό και θα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και τις προτάσεις τους, δημιουργώντας έτσι μία πραγματικά interactive ενότητα».

Κλείσιμο
Μάλιστα, ήδη έχουν γίνει αλλαγές στα χρώματα στου πλατό και θα αλλάξουν στοιχεία στη διακόσμηση, όπως το κομμάτι του πλατό με τους καναπέδες. «Έχουν ήδη γίνει αλλαγές στα χρώματα του πλατό, που μπορεί να κρατάει την βασική του μοντέρνα δομή, αλλά γίνεται ακόμη πιο φωτεινό. Επίσης θα αλλάξουν στοιχεία στη διακόσμηση, όπως το κομμάτι του πλατό με τους καναπέδες, όπου εκεί δίνονται οι συνεντεύξεις των καλεσμένων», λέει συγκεκριμένα στο περιοδικό η ίδια πηγή.

Όσο για τη Δούκισσα Νομικού, το όνομα της οποίας ακούστηκε για το πρωινό του Μega, το περιοδικό αναφέρει ότι μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν ευσταθούν. «Δεν αποκλείεται να συζητιέται το όνομά της στο κανάλι, αλλά προς το παρόν δεν την έχει ενημερώσει κανείς. Πότε περιμένουν να το κάνουν; Μετά την πρεμιέρα;».

 



 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης