Ματίνα Νικολάου: Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει εκπομπή

Mπορεί να κάνουμε πράγματα μαζί, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει, συμπλήρωσε

Η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή του φίλου και πρώην συνεργάτη της, Νίκου Μουτσινά.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτό το καλοκαίρι, η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Εγώ δεν έχω συζητήσει κάτι πολύ συγκεκριμένα. Έχω μιλήσει για κάποια σίριαλ. Περιμένω να δω τις εξελίξεις και πώς θα πάει το πράγμα για να δω τι θα κάνω του χρόνου τηλεοπτικά».

Δείτε το βίντεο

Για τον Νίκο Μουτσινά σχολίασε: «Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, δεν ξέρω τι θα αποφασίσει. Μακάρι ό,τι κι αν αποφασίσει, να είναι για το καλό του. Λείπει από την τηλεόραση το σχόλιο του και γενικά αυτή η ενέργεια όλη και το χιούμορ φαντάζομαι πως λείπει, το καταλαβαίνω».

Επίσης, πρόσθεσε: «Μιλάμε γενικά και κάνουμε όνειρα, λέει ο καθένας τι θα ήθελε και μπορούμε να κάνουμε πράγματα μαζί, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Δεν ξέρω όμως τι θα κάνει, εδώ δεν έχει αποφασίσει αν θα κάνει εκπομπή. Δεν ξέρω καθόλου».

Σε άλλο σημείο, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τη θεατρική της παράσταση: «Έχω πάρα πολλή χαρά γιατί συνεργάζομαι με τον Σταμάτη Φασουλή πάλι, για άλλη μια φορά, σε αυτό το είδος: στην επιθεώρηση. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ πάνω στη σκηνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τεράστια εμπειρία στο θέατρο και στην επιθεώρηση, οπότε αυτό είναι ένα μάθημα για μένα».

Ειδήσεις σήμερα:

Τάσος Μπιρσίμ: Ο μάγος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι πια εδώ

Έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα, 230 κρούσματα έως τον Μάιο από μόλις 9 πέρυσι - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν

Χάθηκε στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ - Επέστρεφε στο σπίτι του από παραλία και χάθηκαν τα ίχνη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr