Σταμάτης Κραουνάκης: Μου αρέσει ο Καρβέλας που είναι τολμηρός και βάφει τα μάτια του και τα νύχια του

Το σχόλιό του για την Άννα Βίσση, τη Μαρίνα Σάττι και την οικογένεια Μαζωνάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε σε νέες δηλώσεις του καλλιτέχνες, όπως η Μαρίνα Σάττι και ο Νίκος Καρβέλας. Για τον δεύτερο, ο συνθέτης είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» ότι: «Μου αρέσει γιατί είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Μου αρέσει που μεγαλώνοντας τολμάει να βάφει τα μάτια του και τα νύχια του».

Δείτε το βίντεο

Όσο για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, δήλωσε: «Η Μαρίνα Σάττι θα μπορούσε να έχει πάει στη Eurovision με ένα τραγούδι πιο νορμάλ. Ήταν σαν “δειγματολόγιο” το κομμάτι της, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε αυτό που μου… σέρβιραν. Εμένα με ενθουσίασε ο Γάλλος. Πολύ καλό τραγούδι και το υποστήριξε εξαιρετικά».

Ο συνθέτης μίλησε και για την Άννα Βίσση, λέγοντας: «Είναι μια γυναίκα ικανή που νίκησε τις δεκαετίες και ο κόσμος την αγαπάει. Δίνει πυγμή, τον εαυτό της, γίνεται θυσία στον κόσμο».

Για τη συναυλία της τραγουδίστριας στο Ηρώδειο σχολίασε: «Παγκοσμίως τα μνημεία δίνονται σε όποιον καλλιτέχνη θέλει να παίξει εκεί. Έλεος, γιατί να μην πάει η Βίσση; Τι είναι το Ηρώδειο; Ένα ρωμαϊκό θέατρο που του έφυγε η στέγη και είναι πια υπαίθριο. Ιερός χώρος είναι η Επίδαυρος».

Τέλος άφησε και ένα σχόλιο για την οικογένεια Μαζωνάκη και τη δικαστική διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον τραγουδιστή με την αδερφή του. «Ξέρω και τον Γιώργο και τη Βάσω. Είναι μια κακή ώρα για τα αδέρφια. Τον συμπαθώ τον Γιώργο πολύ» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Coldplay στο ΟΑΚΑ: Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να έχουν μαζί τους οι θεατές

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που πέρασε - «Δεν άντεχα από τον πόνο και τα χάπια»

Ρώμη: Αθλήτρια του βάδην πανηγύριζε το χάλκινο μετάλλιο και το έχασε στον τερματισμό - Δείτε πώς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr