Μαριάννα Κιμούλη: Δεν μεγάλωσα με το «φάντασμα» του πατέρα και της μητέρας μου

Μαριάννα Κιμούλη: Δεν μεγάλωσα με το «φάντασμα» του πατέρα και της μητέρας μου

Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν ποτέ τον εαυτό τους ως κάτι άλλο από ό,τι οι γονείς των φίλων μου, πρόσθεσε η ηθοποιός

marianna-kimouli
Η Μαριάννα Κιμούλη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες», αλλά και τους γονείς της.

Η ηθοποιός και κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε η ενασχόλησή της με την υποκριτική.

«Σπούδασα θεατρολογία και υποκριτική στην Αγγλία. Έφυγα στα 17 μου, σπούδασα και ταυτόχρονα, δούλευα για το BBC. Ίσως τα έκανα όλα λίγο νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1wbeu65a1e9)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το θέατρο. «Αυτό που μου αρέσει λιγότερο σε κάποια παράσταση είναι η υπόκλιση. Με μάγευε όλο το υπόλοιπο. Ήμουν ντροπαλή. Μου αρέσει να εκτίθεμαι, αλλά στη δουλειά μου. Θεωρώ πως είναι αναγκαίο και ανθρώπινο. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, είχα άγνοια κινδύνου», δήλωσε.

Για τους διάσημους γονείς της, η Μαριάννα Κιμούλη είπε: «Οι γονείς μου δεν αντιμετώπισαν ποτέ τον εαυτό τους ως κάτι άλλο από ό,τι οι γονείς των φίλων μου, οπότε δεν μεγάλωσα με το "φάντασμα" του πατέρα και της μητέρας μου. Είπα πως θα γυρίσω, θα το κάνω και θα διεκδικήσω πάλι τον χώρο μου».

Τέλος, εξήγησε τον λόγο που επέλεξε την Αγγλία για τις σπουδές της και όχι την Ελλάδα. «Όταν μπήκα στη σχολή, δεν με αντιμετώπισε κανείς διαφορετικά. Ήθελα να είμαι "λευκό χαρτί" στις σπουδές μου, για να μπορέσω να μάθω. Η Αγγλία σέβεται πάρα πολύ τον πολιτισμό που παράγεται εκεί, αλλά εδώ δεν είναι το ίδιο. Εδώ είμαι ευτυχισμένη, αυτό που ζω τώρα, δεν θα το άλλαζα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ: Στο τραπέζι ο ανασχηματισμός - Πώς θα αντιδράσει ο Μητσοτάκης στο μήνυμα των πολιτών

Ζυμώσεις στα κόμματα της ακροδεξιάς στην Ελλάδα που συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 18% στις Ευρωεκλογές

Εκτός όλων των στόχων ο Κασσελάκης: Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης