Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έχω βάλει παραπάνω κιλά, όμως έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό

Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά, ανέφερε ο παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την εκλογή του αδελφού του, Σάκη Αρναούτογλου, στην Ευρωβουλή, τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, τα κιλά του και άλλα, στην κάμερα του «Πρωινού».

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για τον αδελφό του: «Πιστεύω πάρα πολύ τον Σάκη και τον ψήφισα. Μόνο αυτός ξέρει τι αγώνα έκανε. Ο Σάκης είναι μία περίπτωση ενός ανθρώπου που ξεκίνησε μόνος του την ιστορία, χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι από πίσω. Το έκανε πολύ ρομαντικά. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει στην ΕΡΤ3 πάρα πολλά χρόνια. Φαντάσου ότι έπαιρνε το ΚΤΕΛ για να μετακινηθεί από χωριό σε χωριό. Δεν δέχτηκε ούτε ένα ευρώ από εμένα. Μου είπε ότι θα το κάνει μόνος του όσο αντέχει. Όλα αυτά τα χρόνια ο Σάκης είναι ένας δημόσιος υπάλληλος που παίρνει 900 ευρώ στην ΕΡΤ3».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε αν κουράζεται από τις τόσες πολλές υποχρεώσεις που έχει, καθώς κάνει ραδιόφωνο, βραδινή εκπομπή, τηλεπαιχνίδι και ταξιδιωτική εκπομπή. «Κουράζομαι, αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω. Αν νιώθω ότι αυτό το πράγμα δεν μπορώ να το κάνω, θα σταματήσω. Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και μου πουν ότι αυτό που βγάζεις στην τηλεόραση δεν είναι καλό θα το σταματήσω. 50 χρονών είμαι ακόμα», απάντησε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που δεν με βοηθάει είναι τα κιλά. Έχω βάλει παραπάνω κιλά και δεν μπορώ να κινηθώ όπως θέλω. Παλιότερα που ήμουν πιο αδύνατος, μπορούσα να κατεβαίνω γρήγορα από το αυτοκίνητο, να κάνω μπάνιο, να πηδάω από τους βράχους, να ανεβαίνω τα κατσάβραχα, ενώ τώρα είναι λίγο πιο δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού, όμως, πάλι θα τα καταφέρω. Έχω αποφασίσει ότι αυτό είναι το σώμα μου και δεν θέλω να ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό. Έτσι είναι το σώμα μου. Σίγουρα όμως για θέματα υγείας, είναι σημαντικό να προσπαθήσω να χάσω κάποια κιλά. Γιατί ας μην γελιόμαστε τα πολλά κιλά, όσο περνάνε και τα χρόνια, αλλά και στα μικρά παιδιά, γιατί βλέπουμε για την παιδική παχυσαρκία τι λένε οι γιατροί δεν κάνει καλό».

«Προσπαθώ να αγαπάω τον εαυτό μου», σημείωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τέλος, για τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα, και το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από κάποιον καιρό, ανέφερε: «Μιλάω κάθε ημέρα με την Άννα [σ.σ. Σταθάκη]. Πάει από το καλό έως το καλύτερο. Μιλήσαμε προχθές, κάνει τον δικό του αγώνα και είναι απίστευτος ο αγώνας που κάνει».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr