Μαρία Αναστασοπούλου: Αντέδρασε σε ερώτηση για τη συνεργασία της με τον ANT1 - Πού το ξέρετε αυτό;

Απέφυγε να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι θα συνεργαστεί με τον ΣΚΑΪ 

Η Μαρία Αναστασοπούλου ρωτήθηκε απο ρεπόρτερ για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά δεν θέλησε να επιβεβαιώσει, ούτε και να διαψεύσει τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν. Στη διάρκεια των δηλώσεών της, δέχτηκε ερώτηση για τον ΑΝΤ1 αλλά απέφυγε να απαντήσει.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε στη Μαρία Αναστασοπούλου: «Ξέραμε ότι ήσασταν σε συζητήσεις με τον ANT1, τελικά όμως δεν ευδοκίμησαν» με τη Μαρία Αναστασοπούλου να αντιδρά: «Πού το ξέρετε εσείς αυτό;».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, η δημοσιοφγράφος και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, δεν μπορώ να πω τίποτα. Περιμένω και εγώ την στιγμή που θα μιλήσουμε πιο ανοιχτά».

Όσο για τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και στο καθημερινό πρόγραμμα, η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε: «Πού τα ξέρετε όλα αυτά; Ευχαριστώ πάρα πολύ» χωρίς να δώσει απαντήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Ρωσία: 29χρονη και 37χρονη ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 63χρονο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί τους

Αρχίζει ο τριήμερος καύσωνας - Με τηλεργασία και ευέλικτο ωράριο το Δημόσιο, ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά 

Βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής εξουδετέρωσε ληστή τράπεζας που κρατούσε δύο ομήρους στις ΗΠΑ - Η σφαίρα διαπέρασε οθόνη υπολογιστή



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr