Κάτια Ταραμπάνκο: Στο πρώτο Survivor αποχώρησα με 76 τοις εκατό οξυγόνο

Στο 90 τοις εκατό πας ήδη νοσοκομείο, πρόσθεσε

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου και μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε, ήταν για τα ριάλιτι που έχει λάβει μέρος.

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε «ποιο ήταν χειρότερο;» η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και του GNTM, απάντησε: «Πιστεύω το πρώτο Survivor εκεί που πείναγα πάρα πολύ και είχα φύγει με 76 τοις εκατό οξυγόνο, στο 90 κάπου εκεί- πας ήδη νοσοκομείο».

Δείτε το βίντεο

«Μου έχουν μείνει οι ταμπέλες των ριάλιτι»

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε για το «GNTM», το «Survivor», την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και τη μητέρα της, σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, ανέφερε: «Το GNTM ήταν το ξεκίνημα για να με μάθει ο κόσμος, γιατί μόντελινγκ κάνω από 15 χρονών. Μετά το GNTM ήρθαν στη ζωή μου οι "Θαλασσόλυκοι". Είχα κάνει αίτηση για το "Survivor" πριν πάω στο "GNTM", ήμουν πιο λεπτή, πιο μικροκαμωμένη, αλλά δεν με πήραν. Μόλις με είδαν στο GNTM άλλαξαν γνώμη και μετά με πήραν».

Δείτε το βίντεο

Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η Κάτια Ταραμπάνκο σχολίασε: «Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Παράδειγμα υποκριτικής για εμένα είναι η Σαρλίζ Θέρον η οποία παραμορφώθηκε για να παίξει έναν ρόλο. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους. Το κυνηγούσα χρόνια, μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM και του Survivor».

Τέλος, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωσε: «Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα. Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και δε ζηλεύει. Στον χώρο του μόντελινγκ έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους».



Ειδήσεις σήμερα:

Καθηγήτριες λυκείου στις ΗΠΑ παραιτήθηκαν αφού τις έπιασαν να στέλνουν μηνύματα σε μαθητή για να κάνουν ομαδικό σεξ

Κέβιν Σπέισι στον Πιρς Μόργκαν: «Άπλωνα το χέρι μου παραπάνω» - «Έχω τεράστια χρέη, δεν ξέρω πού θα ζήσω»

Ναυαγοσώστης εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Χανίων μετά από άγριο επεισόδιο στις Καλύβες Αποκορώνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr