Ζέτα Θεοδωροπούλου: Συνεχίζει τη δημόσια κόντρα με τον Ταχτσίδη - Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος δεν είναι

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Συνεχίζει τη δημόσια κόντρα με τον Ταχτσίδη - Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος δεν είναι

Για εμένα είναι τελειωμένη ιστορία, εγώ μέσα μου δεν έχω ούτε φόβο, ούτε ενοχή, κοιμάμαι πάρα πολύ ήρεμη τα βράδια, πρόσθεσε

zeta-taxtsidis
Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και το θέμα της επιμέλειας των τριών παιδιών τους.

Η παίκτρια του «My Style Rocks» κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού», υποστήριξε αρχικά πως ο γάμος για εκείνην είναι «τελειωμένη ιστορία», τόνισε ότι κύριο μέλημά της είναι τα παιδιά της και ότι είναι μαζί τους, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι κοντά τους.

Αρχικά, αναφορικά με την ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην οποία ξέσπασε για τον χωρισμό, κάνοντας λόγο για αδιαφορία του Παναγιώτη Ταχτσίδη και για τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, το μοντέλο απάντησε: «Ήταν μία έκρηξη θυμού. Κάνω τόσους μήνες υπομονή. Τρελή δεν είμαι, ούτε γεννήθηκα. Όπως λέει και μία μεγάλη σκορπίνα τραγουδίστρια: "Τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου". Ο καθένας απαντά με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, ο κύριος όπου είναι, πάντως δεν είναι με τα παιδιά του».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xxcqzqofy9)
Κλείσιμο

Για το γεγονός ότι βρέθηκαν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί σε ξεχωριστές παρέες, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είπε: «Αυτό το θέμα είναι τουλάχιστον 15 ημέρες πριν. Εκείνος είναι διακοπές».

Επίσης, ρωτήθηκε για τους γονείς του Παναγιώτη Ταχτσίδη, οι οποίοι ήταν υποστηρικτικοί ως προς τη σχέση τους.

«Δεν ξέρω πως μπορεί να νιώθουν οι άνθρωποι. Σίγουρα ο καθένας στο τέλος υποστηρίζει το αίμα του. Αρχίζει και με φθείρει όλο αυτό το θέμα. Αρχίζουν και πλησιάζουν οι σχολικές ζωές των παιδιών μου, την Παρασκευή έχω τον τελικό, δεν μπορώ όλη μέρα να ασχολούμαι με αυτό το θέμα. Πραγματικά είναι ψυχοφθόρο. Αφού είναι καλά, ας είναι όπου είναι. Ο καθένας μιλάει με τις εικόνες του. Εγώ είμαι με τα παιδιά μου, εκείνος ας είναι καλά και ας κάνει ό, τι θέλει. Για εμένα είναι τελειωμένη ιστορία. Εγώ μέσα μου δεν έχω ούτε φόβο, ούτε ενοχή, κοιμάμαι πάρα πολύ ήρεμη τα βράδια. Δεν φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και είσαι μόνη και τι θα κάνεις. Δεν φοβάμαι τίποτα», απάντησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.
202112131109310_5120_ZETA_THEODOROPOYLOY_PANAGIOTIS_TAXTSIDIS_11122021__1_

Όσο για το θέμα της επιμέλειας ή της συνεπιμέλειας των παιδιών, το μοντέλο επισήμανε: «Αυτό θα το κρίνουν οι δικηγόροι. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα πεις, εννοούνται».

Ταχτσίδης για τον χωρισμό του από τη Θεοδωροπούλου: Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που μέχρι πρότινος δεν είχε κάνει καμία δήλωση, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη 12 Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας ότι έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου, με την οποία παντρεύτηκε το 2016, και συγχρόνως τόνισε πως προτεραιότητά του είναι τα 3 παιδιά τους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xwyr2ahlk1)

«Ισχύει ότι έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Δεν θα μιλήσω ούτε τώρα. Θέλω μόνο να είναι καλά τα παιδιά μου και να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα»,
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Τις προάλλες, είχε προηγηθεί μια ανάρτηση της Ζέτα Θεοδωροπούλου, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν παραδεχόταν για καιρό. Ανέφερε επίσης ότι έχει προβλήματα υγείας λόγω της κατάστασης και ταυτόχρονα μεγαλώνει μόνη της τα τρία παιδιά τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης