Δανάη Μπάρκα για την απιστία: Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις

Δανάη Μπάρκα για την απιστία: Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις

Δεν είναι το ίδιο να σου το πει μετά από 20 χρόνια με το να σου το πει τα πρώτα χρόνια, συμπλήρωσε

mparka
Η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου, το θέμα της απιστίας.

Αφορμή αποτέλεσε η συνέντευξη της Ναταλίας Δραγούμη στην εκπομπή της «Καλύτερα αργά», η οποία ομολόγησε πως έχει βρεθεί σε σχετική κατάσταση σε προηγούμενες σχέσεις της.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκινώντας τη συζήτηση είπε: «Όταν μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις και για ξεχωριστούς ανθρώπους - γιατί όλοι μας είμαστε διαφορετικοί - δεν υπάρχει κανόνας».

«Είναι θέμα διαφορετικών απόψεων και ίσως και σοφίας της ζωής. Η Ναταλία τόνισε ότι παίζει ρόλο το πότε θα γίνει σε μία σχέση. Δεν είναι το ίδιο να σου το πει μετά από 20 χρόνια με το να σου το πει τα πρώτα χρόνια», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1xwqou46kll)

Ο Γρηγόρης Κρικοριάν σχολίασε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω ποια είναι η άποψή σας που το συγκεκριμενοποίησε η Ναταλία Δραγούμη, δηλαδή διαχώρισε τη σαρκική απιστία, της στιγμής, από τη συναισθηματική απιστία, που είναι ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του με έναν άλλον παράλληλα».

«Δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει η Ναταλία (Δραγούμη). Όταν υπάρχει συναίσθημα και μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο σύντροφός σου σε απατά, αυτό πονάει πάρα πολύ», παρατήρησε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε: «Παίζει ρόλο το πότε θα γίνει σε μια σχέση. Δεν είναι το ίδιο να συμβεί 20 χρόνια μετά, 30 χρόνια μετά, να έρθει ο άνθρωπός σου και να σου πει ότι έκανε αυτό το λάθος, με το να στο πει τους πρώτους μήνες, τα πρώτα χρόνια...».

«Παιδιά, συγγνώμη, τι διαφορά έχει αν πάει ο άνθρωπός σου με έναν άλλο μία φορά ή δέκα ή δύο βδομάδες; Κουβαλάει τη μυρωδιά ενός άλλου ανθρώπου», επισήμανε από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης.

«Έχω μία απορία με την Αθηναΐδα Νέγκα που είπε ότι δεν χωρίζουν τα ζευγάρια για την απιστία. Εμείς οι δύο μοιραζόμαστε το κρεβάτι μας και ξαφνικά, επειδή σου την έδωσε για μία στιγμή, εγώ θα πρέπει αυτό να το συγχωρήσω;», σημείωσε η Δέσποινα Καμπούρη, με τη Δανάη Μπάρκα να της απαντά με χιούμορ:

«Αγάπη μου, εγώ αν είχα εσένα, δεν θα απιστούσα… ο Μπεν Άφλεκ ο ίδιος να ερχόταν να μου χτυπούσε την πόρτα. Δεν θα κοίταγα αλλού. Είναι μεγάλο το θέμα, γιατί έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις. Δεν το λέω έτσι».

Ειδήσεις σήμερα:

Η αδημοσίευτη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «Στην Ελλάδα, ό,τι κάνεις πρέπει να το κάνεις γρήγορα, αλλιώς σαπίζει»

Αθήνα, 1953: Ο «Δράκος της Βουλιαγμένης» και το μέντιουμ που οδήγησε στη σύλληψή του

Αγωνία για τον 59χρονο Αμερικανό που αγνοείται μετά από πεζοπορία στην Αμοργό: Το τελευταίο SMS που έστειλε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης