Έλενα Χριστοπούλου: Έχω δει τη Βίκυ Καγιά στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ καλή

Επίσης, μοιράστηκε τη γνώμη της για τα αρνητικά σχόλια του Νίκου Μουρατίδη για το TV Queen

Η Έλενα Χριστοπούλου έκανε κάποιες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για το τέλος του «TV Queen», τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για το ριάλιτι και τη Βίκυ Καγιά.

«Τελειώνει μια εκπομπή που έχω συμπαθήσει πολύ και θα ήθελα να κρατήσει παραπάνω το"TV Queen", για να το αγαπήσει ο κόσμος, όπως το αγάπησα κι εγώ. Αλλά είναι καλά», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο

Για τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Νίκος Μουρατίδης εναντίον του ριάλιτι, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε: «Το έχω σκεφτεί αυτό πάρα πολύ αυτό που με ρωτάς. Το έχω σκεφτεί αρχικά με θυμό. Από την άλλη τώρα γιατί να θυμώσω; Τι με νοιάζει τι λένε κάποιοι άνθρωποι; Όταν έχεις τόσο μένος για κάτι που συμβαίνει, για ανθρώπους άλλους, για μια εκπομπή άλλη και όταν φέρεσαι και κινείσαι έτσι στις κάμερες - γιατί είναι δημόσια εικόνα - τότε είσαι ανάλογος με την πνευματικότητά σου, με την εξέλιξή σου σαν άνθρωπος, με τη συνείδησή σου, με το τι πιστεύεις. Οπότε, μια χαρά τα λένε και τα κάνουν, εγώ δεν μπορώ να το χειριστώ αυτό. Δεν το καταλαβαίνω και δεν με αγγίζει».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε την άποψή της όσον αφορά στην υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά στα βραβεία Ίρις 2024, στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Πολύδροσο», όπου η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη είναι υποψήφια για το έργο «Φόνισσα».

«Κάθε άνθρωπος έχει τα ταλέντα του, την ιδιοσυγκρασία του. Η Καρυοφυλλιά [Καραμπέτη] είναι η Καρυοφυλλιά και δεν συγκρίνεται κανείς μαζί της. Η Βίκυ είναι η Βίκυ. Την έχω δει στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ καλή κάποια χρόνια πριν. Δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου και θεάτρου, εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμένα», σημείωσε

Ειδήσεις σήμερα:

Ποια ονόματα ακούγονται για τον ανασχηματισμό - Στα τηλέφωνα υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ

Στα χαρακώματα στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Ανδρουλάκη - Ποιοι σκέφτονται να διεκδικήσουν την ηγεσία

Μοναδικό βίντεο από το Ηρώδειο: Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το νέο τραγούδι των Coldplay ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr